Hiç Vazgeçmeyeceğiz: 10 Kasım…

Paylaşmayı unutmayın.

Alarm kuranlar, yolda olanlar, yola çıkanlar ya da her ne ise… Zamanı her yıl 10 Kasım tarihinde saat 9’u 5 geçe durduranlar bilirler, vazgeçmek öyle kolay değil! Hayatı boyunca düşüncesi, mücadelesi ve üstün başarısıyla saygının en güzelini hak eden Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının ve ebediyete uğurlanışının 80.yıl dönümü! Ve bizler duyduğumuz siren sesinde aynı hüznü tekrar tekrar yaşasak bile biliyoruz; bizler onun emaneti hürriyetin çocuklarıyız! Ve gönül rahatlığıyla ”Atam sen rahat uyu” diyoruz.

Her 10 Kasım’da yaşadığımız o hüznü anlatmanın yolunu bulan markalar bu yıl da hepimizin en azından bir yerine dokunan çalışmalara imza attı. Sözü fazla uzatmadan hep birlikte en güzel şekilde O’nu anmak ve O’nu hatırlamak istiyoruz.

Koç Holding – Seni Sevmek Ne Güzel

”Tatlı gülüş pek yaraşır, gözleri ömre bedel”. Hala sevmenin güzelliğini unutmayan Koç Holding!

Kiğılı – Önümüzü Birlikte İlikleyelim

Saygının temellini unutmayan Kiğılı’dan bu yıl fark yaratacak harika bir çalışma! Uzun uzun anlatmaya ne gerek var bir cümle bile dokunmaya yeter!

Yetmedi! #AynıGünAynıDakika

İş Bankası

Koskoca mazi… Yılların bankasından o yıllara geri dönüş niteliğinde bir çalışma.

Sabancı Holding – Senin Yolunda

İlelebet içtiğimiz o antları yine yeni ve yeniden hatırlatan Sabancı Holding!

DRD Filo Kiralama

Siren sesi kime ne ifade ediyor bilemeyiz; fakat kazanın ortasında bile saygısından ödün vermeyen onlarca örnek gördük. Bu sevginin tarifi olabilir mi?

TSK – Anma Mesajı

Polisan- O’nun Sana Vasiyeti

Bizlere dev bir miras bırakarak gözlerini dünyaya yuman ulu önderimizin; aydınlanma, kadın hakları, modernleşme ve hürriyet yolunda attığı adımları kuşaktan kuşağa aktarmaya devam ederken onun yolu dışında etrafımıza çizilen sınırlara aldırmadan, pes etmeden, asla korkmadan ilerliyoruz. 10 Kasım 1938’den ebediyete kadar hiç vazgeçmeyeceğiz!

”Beni görmek demek, behemahal (mutlaka) yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız bu kâfîdir (yeterlidir).” diyor M.Kemal Ataürk!

İzindeyiz…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar