Akıllı Yüzeyler İçin “Knocki” İle Tanışın

Paylaşmayı unutmayın.

Çevremizdeki herhangi bir yüzeyi uzaktan kumandaya dönüştürmemizi sağlayan “Knocki”yi tanıyalım.

Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırması gerekmiyor mu? Bu cihaz tamamen bunun üstüne üretilmiş bir teknolojidir. Knocki, çevrenizdeki yüzeyler arasında en sevdiğiniz işlevleri kontrol etmenizi sağlayan akıllı bir cihazdır.

Şimdi özelliklerini öğrendiğinizde şaşıracağınız bu cihazın ne işe yaradığına bakalım.

Knocki ne işe yarıyor?

Knocki, sıradan yüzeyleri (duvarları, masaları, kapıları, mobilyaları, tezgâhları vs.), anında en sevdiğiniz cihazlara kolayca erişebileceğiniz uzaktan kumandaya dönüştüren küçük bir kablosuz cihazdır.

Knocki varsa, evimizde sürekli kullandığımız ev aletleri için uzaktan kumanda, telefon veya anahtara ulaşmamız gerekmiyor. Knocki, bir yüzeye bağlandığında tüm yüzeyi dokunmatik bir arabirime dönüştürür ve basit bir dokunuşla çok çeşitli fonksiyonları kontrol etmenizi sağlar.

 

Knocki neler yapabiliyor?

Normalde çalışma masamız bilgisayarımızdan bir müzik açamaz veya odamızdaki ışıkları açıp kapatamaz. Knocki’yi dikkatli bir şekilde masamıza monte edersek basit bir dokunuşumuzla bilgisayarımızda müzik açabilir veya odamızdaki ışıkları kapatabiliriz.

 

Diğer yandan Knocki’yi kapıya takarsak dışarıda olduğumuz zamanlarda birileri kapıyı çalarsa telefonumuza bildirim gelmesini sağlıyor veya telefonumuzu bulamadığımızda telefonumuzun çalmasını sağlıyor.

 

Knocki ile yapabileceklerimizi kısaca sıralayalım:

  1. Ev ısı kontrolü
  2. Yatağımızdan kahve makinesi çalıştırmak
  3. Ev güvenlik sistemini kontrol etmek
  4. Posta kutusuna mektup geldiğinde size bildirim gelmesi
  5. Alarmı aktifleştirmek ve kapatma
  6. İstediğiniz müzik listesini çalma

 

Knocki’yi yüzlerce destekleyen yazılım var ve gün geçtikçe bu yazılımlar artıyor. Tek yapmanız gereken ürünün uygulamasını indirmek ve temas halinde ne yapılacağını ayarlamak.

Aşağıda ürünün tanıtım videosunu izlediğinizde daha çok etkileneceksiniz.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar