Hepsipay: Alışveriş Alışkanlıkları Tek Tıkla Değişiyor!

tek tıkla ödeme hizmeti

Paylaşmayı unutmayın.

Hayatın herhangi bir alanında alışkanlıkları bırakmak zordur. Bundan daha zor olanı ise yeni bir alışkanlık oturtmaktır. Ticarette artık yılların tecrübesi sayesinde kabul edilmiş kalıpların değişmesi veya yeni oluşan bir kalıbın herkes tarafından kabul edilmesi kolay olmaz. E-ticaret kavramı ortaya ilk atıldığına genel algı bu işin tutmayacağı, tutsa bile çok dar bir alanla sınırlı kalacağı yönündeydi. Bugün geldiğimiz noktada e-ticaretin bütün sektörler içinde yaygınlaştığını ve çoğunluk tarafından benimsendiğini söylemek yanlış olmaz. Hayatın hızlı akışı içerisinde bu geçişin kolaylıkla gerçekleştiği düşünülse de her bir bireyin ve şirketin alışkanlıklarını değiştirme ve bu yeni kavrama adapte olma süreçlerini göz önüne getirdiğimizde karışımıza çetrefilli bir yol çıkıyor. Çetrefilli ama sonucunda başarıya ulaşan bir yol!

hepsipay

@hschmider

E-ticaret’in artık hayatımızın bir parçası olduğunu kabul ediyoruz. Peki, teknoloji devrinde değişimin bu kadarla sınırlı kalacağını düşünmek doğru mu? Elbette hayır. E-ticaret de kendi alt segmentlerindeki yenilikler üzerinden gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyor. Bu yeniliklerden biri de tek tıkla ödeme hizmeti.

tek tıkla ödeme hizmeti hepsipay

@Mediamodifier

Peki nedir tek tıkla ödeme hizmeti?

Kısaca anlatacak olursak, müşterilerin kart bilgilerini kaydederek sonraki alışverişlerinde bilgilerini tekrardan girmelerini gerektirmeden işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayan bir sistem. Bu opsiyon sayesinde müşteriler alışverişlerini çok daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlıyor. Tabii ki bu noktada alışkanlıkların kolay değişmeyeceğini de tekrar hatırlamak gerekiyor. Müşteriler ilk etapta kart bilgilerini İnternet’te kayıtlı tutmaya çekingen bakabilirler ancak bunun her alışverişte aynı bilgileri tekrar tekrar sisteme girmekten daha sağlıklı olduğu anlaşıldıkça bu değişimin de tamamlanması kaçınılmaz olacaktır.

Tek tıkla ödeme hizmetinin hem müşterilere hem de şirketlere sağladığı faydanın farkında olan Hepsipay, bu opsiyonu hayata geçirmiş durumda. Bu hizmet özelinde kafa karışıklığı yaratan en büyük unsur güvenlik elbette.  Hepsipay bu konuda kart bilgilerini uluslararası geçerliliği en üst düzeyde güvenlik standartları sunan, bilgi sistemleri güvenlik protokolü PCI DSS sertifikalı güvenlik sisteminde saklayarak kullanıcılarına çözüm yolu sağlıyor. Her geçen gün daha fazla kullanıcının tercih etmesinin beklendiği bu hizmet için detaylı bilgileri Hepsipay sitesinden almak mümkün.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar