Heinz’dan Pixar Tadında Reklam Filmi

Pixar

Paylaşmayı unutmayın.

Pixar dediğimizde aklınıza ne geliyor? Biz söyleyelim: Animasyon film! En başta Wall-e olmak üzere Cars, Brave, Up!, Toy Story gibi filmleri yetişkin olsak da hepimiz severek izlemiş, hayatımızda güzel yerlere koymuşuzdur. Bizler için özel bir yere sahip olan bu filmlerle birlikte de izlediğimiz bir yapımın Pixar’a ait olup olmadığını hemen anlayabiliriz hatta!

Öyleyse şimdi sizlere bir kısa film izletelim ve sizler bunun hangi yapıma ait olduğunu tahmin etmeye çalışın. Ne dersiniz?

İşte reklam filmi:

Yapım aşaması 1 yılı aşan bu kısa reklam filmi size “Up!” filmini anımsattı mı? Hani şu izlerken gizleyerek ya da gizlemeden ağladığımız, içimizi ısıtan, ölümsüz aşk filmi? Karakterler, atmosfer, hikaye ve hikayenin işlenişi… Hem Up! hem de Pixar kokuyor öyle değil mi? Oysa bu sadece Heinz’ın konserve fasulyesinin reklam filmi!

Her Avustralyalı için Bir Konserve Kutusu Boyutu

Tıpkı Brave gibi cesur bir harekete imza atan Kraft Heinz Avustralya, dört yeni konserve kutusu boyutunu piyasaya sürerken, büyüleyici yeni etiketleri için ikonik bir hale gelen Heinz Beanz markasından vazgeçiyor. Ülke çapında entegre bir şekilde yürütülen kampanya Y&R Yeni Zelanda ve Assembly Ltd. şirketi ile Franklin Road tarafından bestelenen müziklerle meydana getirildi.

Heinz'ın avustralya kampanyası

@HeinzAvustralya

Heinz Avustralya tarafından hazırlanan “Her Avustralyalı için Bir Konserve Kutusu Boyutu” sloganına sahip reklam filmi baş karakter Geoff’un hikayesini anlatıyor. Geoff’un çocukluk fotoğrafları ile başlayan filmde her çerçevede değişmeyen unsurlardan biri Geoff ise diğeri de fasulye oluyor. Geoff’un fasulye takıntısı nereden geliyor öğrenemiyoruz fakat hikaye kahramanımızın Heinz’da işe girmesiyle devam ediyor.

heinz'in yeni konserve kutusu reklamı

@HeinzAvustralya

Heinz Beanz’da yenilik müdürü olarak işe başlayan Geoff, burada da fasulye kutularını geliştirmek üzere çalışırken onun ilk görüşte aşkına tanık oluyor ve mutlu aile yaşamlarına geçişlerini izliyoruz. Yaşamındaki geçişler ve yaşam koşullarının değişimine tanık oldukça her yeni aşamada yeni bir kutu boyutu tasarlaması gereken Geoff, her seferinde başarıyor ve bonus olarak mutluluk onunla oluyor. Yaşı ilerleyen Geoff, son aşamada da fasulye kutuları ile ilgili çözümler üretmeye devam ediyor ve filmimiz bir aile masasında sevgi dolu bakışlarla sona eriyor. İçimizin ısındığını itiraf etmeliyiz.

heinz'ın pixar yapımına benzeyen reklam filmi

@HeinzAvustralya

Bizler animasyon filmleri böylesine seviyorken böyle yaratıcı reklam kampanyalarını, reklam filmlerini her zaman büyük mutlulukla karşılıyoruz. Pixar ile rekabet edebilecek bu tarz reklam filmlerinin çoğalması dileklerimizle. Ayrıca Pixar yapımı ise de belirtilmesini istiyoruz. Yoksa yanılmış olamayız değil mi?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar