Güle Güle Coca-Cola Zero!

Paylaşmayı unutmayın.

Coca-Cola beklenmedik bir hamleyle tüketicilerini şaşırtmayı hedefliyor. 2005 yılında hayatlarımıza giren Coca-Cola Zero ile diyet kola içen kişileri ikiye bölen hatta normal kola içenleri bile birbirine düşüren Coca-Cola; o çok sevdiğimiz, orijinal kola tadında ancak sıfır şekerli kolasını yeni bir boyuta taşıma kararı aldı.

Karşınızda Coca-Cola Zero Sugar!

Karşınızda Coca Cola Zero Sugar

@businessinsider

Ağustos ayında raflarda yerini alması planlanan ve Coca-Cola Zero’yu öldürecek darbesi olan Coca-Cola Zero Sugar’ın bildiğimiz Coca-Cola Zero’dan pek de bir farkı yok gibi gözüküyor. Ambalajda alışmış olduğumuz simsiyah görüntünün yerini, orijinal hale çekerek kırmızıları daha çok görebileceğimiz bir tasarım bekliyor bizleri. Bildiğimiz Coca-Cola Zero’nun bize vaat ettiği sıfır şeker ama orijinal tat Coca-Cola Zero Sugar’da da tüketiciye sunulacak. Bilindiği kadarıyla formülünde bir farklılık olmayan Coca-Cola Zero ve Coca-Cola Zero Sugar arasındaki en temel fark, küçük bir “Sugar” kelimesiymiş gibi gözüküyor.

Markanın bu hamlesinin amacının, obeziteye açılan savaşa destek vermek ve gerçekten Zero kolalarında hiç şeker olmadığını vurgulamak olduğu akıllara getiriyor.

Ayrıca markanın ABD İş Başkanı ve Kuzey Amerika Kıdemli Başkan Yardımcısı Stuart Kronauga, markanın 2005 yılından sonra yapılan en büyük yatırımının bu olduğunu ve Coca-Cola Zero ile büyük bir büyüme oranına ulaşan markanın, Zero Sugar ile tüketicilerini daha fazla teşvik edeceğini dile getirdi.

Pepsi Zero Sugar

@youtube

Geçtiğimiz yıllarda Pepsi’nin de Pepsi Max kolalarını Pepsi Zero Sugar yapmalarının ardından Coca-Cola’nın böyle bir hamle yapması bizleri çok da şaşırtmadı. Yine de orijinalliğini koruyan Coca-Cola Zero’da yapılan bu değişim üzerine tüketicilerin nasıl tepki vereceği ise merak konusu…

Coca-Cola Zero Sugar’ın tanıtımını İngiliz şarkıcı Rita Ora ile yapan Coca-Cola; gelecek Eylül ayından itibaren yeni ürününün tanıtım reklamlarını hem sosyal mecralarda hem de televizyon ekranlarında bizlerle buluşturacağını duyurdu.

Coca-Cola zero sugar

@youtube

Coca-Cola’nın bu değişiminden sonra neler göreceğiz bilinmez. Ancak Coca-Cola Zero Sugar’ı ve onunla birlikte gelecek olan reklam kampanyalarını merakla bekliyoruz.

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar