GreenGate’den Yeni Mobil Oyun: City Racing Traffic Racer

Paylaşmayı unutmayın.

Oyunseverlerin heyecanla beklediği listelerimize ara verip yine heyecan duyacağınız bir oyun ile karşınızdayız. Bu seferki farklı durum şu ki bu oyun Türk bir ekibin işi. GreenGate, Türkiye’de oyun sektörüne giren yeni bir ekip. GreenGate isminin öğrencisi oldukları Özel Darüşşafa Lisesi’nin yeşil kapısından geldiğini belirten ekibinin heyecanla hazırladığı bu oyunu birlikte inceleyelim!

City Racing Traffic Racer “GreenGate” ekibi tarafından yapılmış en yeni araba sürme oyunudur. Klasik trafik yarışı oyunlarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlan oyunda içerik zengin tutulmuş. Oyun yeni yayınlanmasına rağmen kısa sürede yüksek indirme rakamlarına ulaşmış durumda. City Racing Traffic Racer oyununda gerçekleri ile benzer bir çok kaliteli spor araçları bulabiliyorsunuz.

City Racing Traffik Racer, araçlarının performansından memnun olmayanlara arabalarını  geliştirme ve rengini değiştirme şansı tanıyor. Aynı zamanda oyunda spoiler ekleme ve rengini değiştirme, tekerlekleri ve rengini değiştirme fırsatı bulabilirsiniz. Zengin içerikler olmasına rağmen yeterli olmayacağını düşünüp yakın bir zamanda yeni modifiye sistemleri oyunda yerini alacak. Güncellemeler ile yeni arabaları eklemeye devam ediyorlar.  Oyunda şehir, orman, çöl ve kar olmak üzere 4 farklı harita var. Bu haritaları gündüz, akşam ve gece saatlerinde oynayabilirsiniz. Gerçekçi olması için oyuna başladığınızda zaman sabit kalmıyor. Siz aracınızla ilerlerken gün de sürekli ilerlemeye devam ediyor.

Oyunda sonsuz, zamana karşı, serbest ve görev modu olmak üzere 4 mod bulunuyor. Serbest mod trafik yoğunluğunu tamamen siz seçiyorsunuz ve araba kullanma yeteneğinizi dilediğiniz gibi gösterebilirsiniz. Zaman modunda ise 2 dk içinde en yüksek puanı yapmaya çalışıyorsunuz. Sonsuz mod ise yeteneğinizi göstermek için büyük fırsat. Araçlara çarpmadan gidebildiğiniz kadar gitmeniz gerekiyor.  Tüm modları tek ve çift şeritli yollarda oynama şansınız var. Oyunda birbirinden zor ve eğlenceli 58 bölüm var. Aldığımız bilgilere göre yeni bölümler ve haritalar eklenmeye devam edecek. Bu noktada bir bilgi daha vermek gerekiyor. İlerde oyuna sürpriz bir mod daha ekleyeceğini öğrendik. Bu mod alışılmış modlara benzer olmayacak.  Sürpriz olması için açıklayamıyoruz.

Google Play Store’da birbirine benzer “car games” kategorisinde binlerce oyun var. GreenGate ekibi farklı bir araba yarışı oyunu yaparken aynı zamanda farklı araba oyun modlarını bir oyunda birleştirmeyi düşünüyor. Bu nedenle yapacakları güncelleştirme ve geliştirmelerde bu noktaya dikkat edeceklerini belirttiler. Traffic racer tarzı oyunları seviyorsanız ve diğerlerinden farklı şeyler arıyorsanız bu oyunu takip edebilirsiniz.

 

Oyunun açıklamalarına ve özelliklerine bakacak olursak;

Görevler

Araba yarışı ile sınırları kaldıracağınız birbirinden farklı görevleri yerine getirip araba kullanma tecrübenizi arttırabilirsiniz. Gerçekçi trafik ortamında, yüksek grafikler altında görevleri yerine getirdikçe bonus kazanabilir her gün gelip günlük bonuslarınızı alabilirsiniz.

Kamera Açısı

Aracınızı tepe, geri, kokpit ya da kaput olmak üzere 4 farklı kamera açısı ile kullanılabiliyor. Araç kokpiti yüksek grafik ve gerçekçilik üzerine kurulu ve arabanın direksiyonu hareketinizi takip edebiliyor. İbre ise hızınıza göre artıp azalıyor.

Kontroller

En kolay ve anlaşılır kontrol seçenekleri ile oyun oynamanın tadını yaşayabilirsiniz. Direksiyon hassasiyetini ayarlayabilir hangi kontrolün nerede olduğunu görebilirsiniz. Tabi yumuşak ya da sert nasıl isterseniz öyle kullanma seçeneği de mevcut.

Araç Fiziği

Araçlar gerçek fizik kurallarına sahip. Gerçekçi tork, vites ve güç oranları ile sürüş deneyimi üst seviye simülasyon sağlar. Aracınızı geliştirerek motora hükmederken daha yüksek adrenalin ihtiyacınızı gidermek için hızlı arabalar yaratabilirsiniz.

Arabalar

Modifiyeli arabalar garajda hazır ama isterseniz yüksek detaylı grafiklere sahip aracınızın tüm parçalarının rengini değiştirebiliyorsunuz. Araba kullanma oyunu size aracınızı yeniden tasarlama imkanı sunuyor.  Aracınızın ivmelenmesi, yol tutuşu, kontrol, fren ve nitro (N2O) geliştirerek aynı zamanda hızı yeniden tanımlayabilirsiniz. Aracınızı modifiye ederek  jant, lastik, spoiler ve nitroyu değiştirerek yüksek performans elde etmek harika değil mi? Araçlar 3d araba oyunu için tasarlanmış olması ise onu farklı kılan detaylardan sadece biri. İster spor arabaları ister klasik arabalarla oyun keyfini çıkarın.

Oyun modu

Oyunu gece, gündüz, akşam hatta günün belli bir saatinde oynayabilirsiniz. Araba kullanma oyununda zaman gerçekçi olarak ilerler. Görev modu ile eğlenceyi arttırın ve checkpointlere ulaşın, sonsuz mod ile eğlenceye doymayın, zaman karşı modu ile sınırları zorlayın, böylece serbest mod ile sürüş yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Dil Desteği

Neredeyse tüm dillerin hakim olduğu oyunda dil seçeneklerini geliştirmek için sizlerin yardımını da istiyorlar

Haritalar

Orman, şehir, çöl, karlı hava haritalarında bulunan seçenekler ile nerede isterseniz orada sürüş keyfini yaşayabiliyorsunuz.

Oyun ekibine çıktıklarını yolda başarı dileklerimizi iletirken oyunseverler için hazırladığımız Gelmiş Geçmiş En İyi Mobil Oyunlar yazımızı da okumanızı öneririz.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar