Gecenin Gözdesi Siz Olun: KeiKei

Paylaşmayı unutmayın.

Biliyorsunuz yaz sezonu açıldı ve düğünler, davetler derken ne giyeceğimiz konusunda kararsız kalmaya başladık. Kadınlar için nişan ve düğün gibi özel günler büyük bir önem taşıdığını düşünürsek, bu özel günlerde bütün kadınlar adeta bir şıklık yarışı içine girmekte ve bütün gözleri üzerine çekmek istemektedir. İşte tam da burada kadınların kıyafet seçimleri ön plana çıkar. O zaman birkaç ipucu verelim ve size biraz KeiKei’den bahsedelim. Kıyafet seçiminizi yaparken ilk olarak vücut hatlarınıza uygun ve taşıyabileceğiniz bir elbise modelini tercih etmelisiniz. Vücut tipinize uygun olmayan bir elbisenin sizi hayal kırıklığına uğratabileceğini kesinlikle unutmamalısınız.

KeiKei Nişan elbisesi modelleri arasından son zamanlarda en çok tercih edilen modellerden biri tek omuzlu abiyeler olmuştur. Şık ve zarif görünümüyle sizi ön plana çıkaracak olan bu modeller bütün gözleri kamaştıracak ve dikkatleri üzerinize çekecektir. Özellikle de çok fazla abartı sevmeyen kadınlar için tek omuzlu abiye modelleri oldukça doğru bir tercih olacaktır. Söz nişan kıyafetlerinden düğün kıyafetlerine kadar bütün seçimlerinizde hassas davranmanız ve doğru tercihler yapmanız gerektiğini unutmayın.

Hangi Kumaş Türü Tercih Etmelisiniz?

 

Nişan düğün elbiseleri seçilirken önemli olan konulardan bir tanesi de kumaş seçimidir. Kumaşı seçecek olan kişinin elbiseyi üzerinde taşıyıp taşıyamayacağı oldukça önemlidir. Seçimlerinizde şifon, organze, ipek, saten, tafta ve Fransız danteli gibi birçok farklı kumaş türünü tercih edebilirsiniz. Düğün abiyeleri seçerken de yine kumaş seçimi ön plana çıkacaktır. Eğer çok yakın bir arkadaşınızın düğünü için düğün elbise modelleri inceliyorsanız KeiKei’den rahat ve aynı zamanda şık kumaşlar seçebilirsiniz. Yakınlarınızın düğününde en önemli konulardan birinin her zaman rahatlık olduğunu unutmadan tercih yaparsanız tüm gecenin yorgunluğunu en aza indirgeyebilirsiniz.

Seçtiğiniz elbisenin modeline göre kumaş türünü belirlemek doğru bir yaklaşım olacaktır. Örneğin saten elbiseler vücut hatlarını biraz daha fazla ortaya koymakta ve bu sebeple kilolarından şikayetçi olan kadınlar tarafından fazla tercih edilmemektedir. Siz de bu aşamada moda uzmanından yardım alarak vücudunuza uygun kumaşı kolayca bulabilirsiniz.

Mekana ve Konsepte Uygun Kıyafet Seçimleri

Söz nişan kıyafetlerinden tutun da düğün kıyafetlerine kadar yaptığınız bütün seçimlerin mekana ve konsepte uygun olması şıklık yarışında önde olmanız açısından önem taşımaktadır. Örneğin evde olacaksanız daha rahat ve kısa kıyafetler tercih edebilirsiniz. Özellikle de nişan abiye modelleri arasında son zamanlarda popüler olan kısa abiyeler birçok KeiKei’de birçok konsepte uydurularak sık sık kullanılmaktadır. Ayrıca prenses elbise modelleri de yıllardan beri nişan törenlerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Seçeceğiniz uygun renkteki bir prenses elbise modeliyle bu özel gününüzü daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Sonuç olarak siz de bulunacağınız mekanı ve konsepti iyi bir şekilde inceleyerek uygun seçimler yapabilir ve bütün gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar