Gagerlardan Adgager Logosu Yorumları!

Adgager Logo Yorumları

Paylaşmayı unutmayın.

Nefis, harika, korkunç!

Gagerların Adgager logosu hakkında yaptıkları yorumlar tabii ki bunlarla sınırlı kalmadı. Onlar, soru ile karşılaştıklarında, her zamanki ciddiyetlerini takınıp en objektif yorumlarını diledikleri gibi bizlere ilettiler.

Kimisi Adgager logosunu kediye kimisi ise sinsi bir şeytana benzetti.

“Konuşma balonları konsepte çok uygun olmuş” diyenler olduğu gibi, “civciv ne alaka” diye sorgulayanlara da hak vermedik değil.

Olumlu olduğu kadar olumsuz yorumları da benimsedik. Tüm yorumları dikkate aldık.

Bunlar gibi birbirinden farklı birçok yorumla karşılaştık ve bu yorumlardan sizler için bir derleme oluşturduk.

İşte karşınızda Adgager logosuna gelen yorumlardan bazıları!

Adgager logosunu kediye benzeten Gagerlarımız tüm yorumların neredeyse %50’sini oluşturmakta. Bu hatırı sayılı oran tabii ki kendi içinde de birçok ayrı detayı barındırıyor. Bazı Gagerlar kedilerin farklı düşünen hayvanlar oldukları için bu logonun tam Adgager’ı yansıttığını düşünürken, bazıları kedinin tamamen anlamsız olduğunu düşünmüş.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

Kedi yorumlarının yanı sıra Adgager logosunu sinsi bir şeytana benzeten Gagerlarımız da büyük bir çoğunluğa sahip. Bu şeytan, kimilerine sinsi fikirleri çağrıştırırken, kimileri “neden şeytan” diye serzenişte bulunuyor.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

Tabii bunları ayrı ayrı düşünmek yerine kedi mi, şeytan mı diye karar veremeyen Gagerlarımızı unutmamız pek de mümkün olmadı.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

Logoyu bir bütün olarak gören ve renklerinin verdiği mesajı yorumlamayı tercih eden Gagerlarımız da bizlere bir çok farklı yorumda bulundu.

Logonun renklerini kadın erkek olarak algılayan Gagerlar, eşitlik dediler.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

Logodaki dengeyi yin-yang gibi gören Gagerlar en beklenmedik yaklaşımda bulunan taraftı diyebiliriz.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

Tüm bu farklı bakış açılarının arasından ayrım yapamasak da ve hepsinin kendine has doğru noktaları olsa da Adgager logosu içinde sohbet/düşünce balonları olduğunu gören Gagerlarımız da iyi bir çoğunluğun içinde yer alıyor.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

İyi yorumları bir kenara bırakırsak, Adgager logosunu beğenmeyen ve onlar için bu logonun pek bir şey ifade etmediğini söyleyen Gagerlarımız her zaman olduğu gibi fikirlerini bizlere çekinmeden ilettiler.

Adgager Logo Yorumları

@adgager

Tüm Gager yorumlarını burada sizlerle paylaşmamız mümkün olmasa da böyle bir derlemenin yeterli olabileceğini düşündük.

Gagerların logo hakkındaki yorumlarının yanında, Adgager hakkında neler düşündüklerini merak ediyorsanız Gagerlar, Adgager Hakkında Neler Düşünüyor? yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Peki tüm bunların yanında gerçekten iyi bir logo nasıl olmalıdır? Bu sorunun cevabını İyi Bir Logo Nasıl Olmalı? yazısında bulabilmeniz mümkün. Ancak bir markanın gerçekten iyi bir logoya sahip olabilmesi için uzman görüşlere danışılması en doğrusudur.

Tüm Gagerlara, fikirlerini bizlerle filtresiz bir biçimde paylaştıkları için teşekkürlerimizle…

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar