Gagerlar’dan 19 Mayıs’a: Daha Çok Yolumuz Var!

Paylaşmayı unutmayın.

Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetin savunulması ve korunması görevini, Türkiye’nin dinamik gücü olan gençlere emanet etmiş ve Samsun’a çıkıp Kurtuluş Savaşı’nın başladığı bu günü, Türk gençliğine armağan etmiştir. Atatürk, bu savaşta tüm gücünü ortaya koyarak savaşmış ve bir konuşmasında bugün için “Ben 19 Mayıs’ta doğdum.” demişti. 19 Mayıs egemenliğini eline almış, boyunduruk altından kurtulmuş yeni bir ülkenin de doğumunu müjdeleyen gündü çünkü. 20 Haziran 1938 tarihi itibariyle kutladığımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı da gençliğimize ve geleceğimize bir emanet! O müjdeli günün bir habercisi olarak kutlayacağımız “kutlu” bir bayram…

“Fikri değiştir, dünya değişsin!” mottosu ile hareket eden Gager da, söylemekten asla bıkmayacağız, kabına sığmayan, fikirleriyle dolup taşan, geleceğe umutla bakan genç ve genç hisseden Adgager üyesidir. Tüm bu dünyayı değiştirme enerjisi ile dolup taşan, düştükçe kalkan ve hepsinden öte yılmadan, yorulmadan ileriye bakabilendir Gager! Umudun değerini her zaman bilir ve nefes aldıkça umudun da var olduğunu bilir.

Gençsek ve gelecek, güzel günleri umutla bekliyorsak bir sebebi var çünkü;

Daha çok yolumuz var!

Adgager’ın Gager’ların fikirlerini özgürce belirtmeleri için oluşturduğu Freewall, #dahaçokyolumuzvar tagi ile 19 Mayıs için Gager’ların seslerine kulak verdi. Bizler de hedefleri doğrultusunda ilerleyen, düşünen ve hisseden Gagerlar’ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlamak adına bu yazımızda Gagerlar’ın sesini duyurmak istedik.

Gager her yolu umutla yürümeye hazırdır!

Önemli olanın başlamak olduğuna inanan herkes gibi bizler de çıktığımız yolu umutla yürüyen gençleriz.

Gager her yeni güne yeniden başlarken yola kaldığı yerden devam edendir!

Sadece başlamak elbette yetmez, yolun uzun olduğunun bilincinde olan Gager, her yeni güne güneşin doğuşu ile başlar. ”Güneş batsa da yeniden doğacaktır!” der ve değişim heyecanı ile yoluna devam eder.

Gager yolu tek başına bitirmez, mutlaka yolu ve umudu paylaştığı birileri vardır!

Yollar gide gide biter de yol dediğin birlikte yürünmez mi? Bir Gager bir an bile arkasına bakmadan yürümek için yalnızlığını, hayallerini ve hedeflerini paylaşmanın tadını bilir.

Gager değişime ve değiştirmeye önce kendinden başlar!

Dünya değişsin, derken değişime öncelikle kendinden başlayan Gager, farkındalık sağlamak konusunda olabildiğince hassastır da…

Gager ona emanet edilen gençliğin farkındadır!

Her ne olursa olsun değişeceğine inandığı bu dünyaya bir kere geldiğinin farkında olan Gager, gelecek nesillere güzel bir gelecek sunmak için kendi gençliğini en güzel şekilde değerlendirmeye çalışandır.

19 mayıs

”Gençlik nereye gidiyor?” diye hâlâ soranlar varsa işte biz Gagerlar’dan cevap! Bizim daha gideceğimiz çok yol, başaracağımız çok iş ve hepsi bir yana değiştireceğimiz bir dünya var. Gözünüz arkada kalmasın çünkü biliyoruz daha çok yolumuz var!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar