Gagerlar Bizi Seviyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Bir aile olabilmek ya da aile kurabilmek çok da kolay değil elbet ama kan bağı olmadan sadece aynı tutkuya sahip olduğun bir aile arıyorsan işte o zaman başka… Çünkü biz varız, Gagerlar!

Gager ailesine katılmayı bir yolculuk gibi düşünelim! Yola çıkamayanlar, yolu yarılayanlar hatta yarı yoldan dönenler var. Bir de yola gerçekten çıkmaya ihtiyaç duyan, inanan ve değişimi arzulayanlar. Bu yol, fikirlerini sonuna kadar özgürce savunmak isteyen, sesini duyurmak isteyen ve kendini buna en çok hazır hissedenlere çıkıyor. İşte nasıl aile olunuyor derseniz cevabı burada saklı! Blogager’da olduğu gibi sosyal medya üzerinden bizi takip eden Gagerlar bizi orada yalnız bırakmadı. Ve işte bu duygusal giriş, bizlere her an gücümüzü hissettirenlerin sebebi. Yok, hayır tabii ki ağlamıyoruz. Sadece duygulandık; çünkü her okuduğumuz cümle bizi başka bir yere götürüp ”Bu insanlar ne güzel insanlar” dedirtti. Birlikte düşünmenin, birlikte ilerlemenin ve birlik olabilmenin hala mümkün olduğunu görebildiğimiz sizlere sesimiz olduğunuz için yine, yeni ve yeniden teşekkürler…

Aslında her şey bir anda başladı. Gager adaylarından gelen sorulara cevap ararken ”Sence Gager nedir?” dedik ve her bir yerden başka bir cümle çıktı. Çünkü bunun tanımı yok. Fikirler, düşünceler, hisler gibi Gager olmanında objektif bir yanı yok. Senin fikrin, senin düşüncen, senin hislerin gibi Sence Gager Nedir?

Bence Gager…

Bence Gager olmak, harika… İnsan kendini özel hissediyor. Fikirlere önem verilmesi güzel.

Hepimizin ne kadar çok ihtiyacı var özel hissetmeye… Bunu başarabildiğimiz için ne mutlu bizlere 🙂

Bence Gager olmak, ayrıcalık. Birinin senin fikirlerini önemsemesi.

Onca insan fikirleri içinde ne kadar yalnız. Konuşup dinlenmemek, fikirlerin havada askıda kalması… Biz değişimi arzularken bundan bahsetmiştik. Fikir manipüle edilebilecek bir şey değil hele önemsenmeyece bir şey hiç değil.

Bence Gager olmak iyi bir his. İyi ki olmuşum. Esas olmayanlara sormak lazım Gager olup Harikalar Diyarı’na katılmak isterler mi?

Gagerlar bizi gerçekten seviyor. Evet biz de bir Alice değiliz ama gerçekten harika bir dünyamız var.

 

İşte tam da bu noktada biraz ağlayabiliriz sanki… Ya da neden ağlayalım ki? Bu gücü hisseden, hissettirebilen herkes daha çok gülsün. Zaten hep diyoruz bunu hissettirmek için daha çok yolumuz var.

Bence Gager, farkı özünden hissetmek demek.

Bir Gager’ın aynı zamanda ne kadar felsefi olduğunu gördüğümüz cevabı da bulduk. Farkı özünden hisseden hislerinize sağlık.

Bence Gager olmak, kendini gizlemeden kendin gibi olduğun bir aile sofrasında senin ve en sevdiğin konuların konuşulması dünyayı tam kalbinden etkileyebilecek fikirlerimizin gerçek adrese ulaşabilmesidir.

Bir Gager fikirleri ile neleri değiştirebileceğinin farkında olduğu kadar, buna inanan ve bunu her daim savunandır. Biz Gagerlar eminiz ki doğru yerde, doğru adımlarla ilerlemeye devam etmeliyiz.

 

Gagerlar aynı zamanda tadından yenmeyecek kadar tatlı bir dondurmadır.

Her yeni gelişmede bizi yalnız bırakmayan harika bir aileye sahip olmak nasıl bir his diye merak eden herkesi bekliyoruz. Tabi eğer fikirlerinin gerçek ve özgün olduğuna inanıyorsa… Karanlıkta kalan ve görülmeyen her şeyi göstermek isteyen onlarca insan olduğunu biliyoruz ve fısıldamanın hiçbir işe yaramadığını, hep birlikte avazımız çıkana kadar bağırmamız gerektiğini de. Bu ailenin kocaman kolları var daha fazla insana sarılmak için, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere el ayak olmak ve her zaman onları dinlerken başlarını koyacak bir omuz olmak için! Ne de olsa aynı yolun yolcuyuz ve değiştirecek daha çok yolumuz var.

Gager olduğun ve Gager kaldığın için teşekkürler!

Hala Gager değilim ama sizi biraz sevdim sanki diyorsan Come On!

 

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar