Blog Gagerlar İle Şekilleniyor!

Paylaşmayı unutmayın.

Adgager Blog araştırması sonuçları

Adgager Blog; yapılan reklam kampanyalarını, pazarlama çalışmalarını, inovatif fikirleri ve çok daha fazlasını okuyucuyla buluşturan bir platform. Gerek Gagerlara gerekse henüz Gager olmamış birçok kişiye ulaşan ve büyümeye devam eden bir yapısı var.

Biz Adgager Ekibi olarak Gagerların Adgager Blog’u nasıl bulduklarını, burada neler görmek istediklerini, yaptığımız işten memnun olup olmadıklarını ve en önemlisi Adgager Blog’un logosunu nasıl görmek istediklerini öğrenmek istedik. Tabii ki bunu en iyi yaptığımız şekilde; bir proje başlatarak yaptık.

Gagerlar her zaman olduğu gibi bizi şaşırtmaya devam ettiler. Verdikleri cevaplarla bizim aklımıza dahi gelmeyen noktalara değindiler ve bir kez daha ellerindeki sihirli değneklerle değiştirmeye devam ettiler…

Gagerlara dört çoktan seçmeli, bir açık uçlu olmak üzere beş soru yönelttik.

BLOGAGER!

İlk soru kafamızı biraz kurcalayan logomuz üzerineydi. Gagerlara Adgager Blog için sunmuş olduğumuz dört logodan birini seçmelerini istedik. Gagerların %40’ı, üç numaralı logoyu beğenirken %38’inin kalbi iki numaralı logodan yanaydı. Bu iki oran birbirine çok yakın olsa da Adgager Blog’un logosu artık Gagerların seçtiği “Blogager” logosu!

Gagerlar; Adgager Blog’u biliyor ve takip ediyor!

Gagerlara blogun takip durumunu sorduğumuzda %60 gibi büyük bir oranın blogu takip ettiği, geri kalan oranın %31’inin de blogdan henüz haberinin olduğu ortaya çıktı.

Gagerların bloga erişimi daha kolay olsun diye her Pazar günü gönderdiğimiz bültenlerin ulaşabilirliğini sorduk. Bu soru sonucunda büyük bir çoğunluğun da maile erişimi olduğunu görmüş olduk.

İyi Fikirler!

Son çoktan seçmeli soruda Gagerlara en çok hangi kategoriyi takip etmekten zevk aldıklarını sorduk. Gagerlar en çok “İyi Fikirler” kategorisini seviyor. Bunun hemen arkasından “Teknoloji” ve “Reklam” kategorileri geliyor.

Her zaman olduğu gibi bizleri en çok heyecanlandıran açık uçlu soruya gelecek olan cevaplardı. Gagerların kendilerini özgürce ifade ettikleri bu soruya gelen cevapların büyük çoğunluğunu, Adgager Blogu çok sevdikleri yönündeydi.

İyi olduğu kadar, kötü yorumlara da önem veren bizler; Gelen fikirlerle Adgager Blog’u daha iyi bir platforma dönüştüreceğimize dair sizlere şimdiden söz veriyoruz!

Gagerlara Adgager Blog’u genel anlamda nasıl bulduklarını, blogda ne gibi iyileştirmeler istediklerini sorduk. Sizler için seçtiğimiz birkaç cevap şu şekildeydi:

Blogun sıkı takipçilerinin detaylı cevapları dikkat çekiciydi.

Blogun temasında bazı geliştirmeler isteyen Gagerlarımız da oldu.

Blogu en başından beri takip eden Gagerlarımızın yorumları sevindiriciydi.

Blogu beğenen kadar beğenmeyen Gagerlarımız olduğunu da söylemiştik.

Gagerlar yine tüm tarafsızlıklarıyla Adgager Blog’u yorumladı ve nitelikli cevaplarıyla bizlere yol gösterdi. Bunun için tüm Gagerlara çok teşekkür ediyoruz.

Gager isterse, her şey değişir!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar