Evian’ın Yeni Reklam Kampanyası 10 Haziran’da Karşımızda!

evian babies

Paylaşmayı unutmayın.

Dünyaca ünlü su markası Evian pazarlama kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce de yaptığı çalışmalarla gönülleri fetheden marka, bizi yine çocukluğumuza döndürmeye kararlı!

Henüz ilk piyasaya çıktığı yıllarda “Live Young” sloganı ile hayatımıza giren Evian, yıllarca sloganını çağa uydurarak ve tüketiciyi şaşırtmaktan vazgeçmeyerek yoluna devam etti ve “dünyayı bebek gibi görme” mottosunun üzerine sürekli yenilikler getirdi.

Evian‘in Küresel Pazarlama Direktörü “Dünyayı Bebek Gibi Görme” metaforunu şöyle açıklıyor; “Evian’ı içerken içimizdeki bebeğimizi uyandırdık. Dünyayı bir bebeğin gözünden gördüğünüzde o bakışta sevinç ve merak vardır. Kendini bebek gibi gördüğünde dünyayı büyük boy görürsün“.

2013 yılındaki büyük ilgi gören ve yetişkinleri bebek olarak görünmesini öngören “Baby & Me” kampanyasından sonra en son “Oversize” kampanyası diğer kampanyalara boyut atlattırmaya niyetli görünüyor. Oversize kampanyasının ana teması ise herkesin doğrudan bir bebeğin vücuduna yansıdıklarını hissettirmek!

evian babies oversize

@adweek

KAMPANYANIN AYRINTILARI İSE ŞÖYLE:

Kampanya 300 milyon Evian şişesindeki bir Snapcode aracılığıyla halihazırda kullanılan Snapchat filtresi de dahil olmak üzere bir dijital kampanya olarak organize edildi. 10 Haziran’da gerçekleşecek kampanyada reklam panoları ve sosyal etkinliklerle kurulacak ortaklığın yanı sıra Rad.co ile de giyim ortaklığı sağlanacak.

@digitalagengynetwork

Kampanyanın marka elçileri ise ünlü tenisçiler Maria Sharapova, Stan Wawrinka, Lucas Pouille, Madison Keys ve Lydia Ko olacak.

Bu açıklamaların ardından 10 Haziran’ı merakla bekliyoruz!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar