Ekonomik Pazarlama Araçları: Proje Yönetimi

Proje Yönetimi

Paylaşmayı unutmayın.

Küçük işletmeler veya yeni başlayanlar için derlediğimiz “Ekonomik Pazarlama Araçları” bitmiyor! İşletmenizi büyütürken tasarruf etmek ve aynı zamanda işlerinizi aksatmadan yürütmek konusunda sizlere kolaylık sağlayacak araçların bu haftaki konusu “Proje Yönetimi”. Ekibiniz ile koordine bir şekilde çalışmanızı kolaylaştıracak bu araçlara bir göz atalım!

1 – Slack

slack programı

@slack

Biz de (milyonlarca işletme gibi) Slack’i se-vi-yo-ruz! Platform, ekiplerin tek bir yerde iletişim kurarak, dosyalar paylaşarak, dosyalar üzerine yorum yaparak ve daha az zamanda daha çok şey elde etmek için diğer uygulamalarla entegrasyonuyla projeler düzenlemelerine yardımcı olan harika bir araç! Giphy özelliği, takım sohbetleri sırasında çok eğlenceli paylaşımlara da izin veriyor. İyi haber şu ki tüm işletmeler için neredeyse ücretsiz (Premium bir hesaba ihtiyacınız olmadığı sürece). Ancak inanın olmuyor!

2 – İşletmeler için Skype 

işletmeler için skype

@ongc

Özellikle video konferans konusunda çok yardımcı bir araç. Skype Business, bir seferde 250 kişiye kadar yüksek kalitede video konferans yapmanızı sağlıyor. Hem de cüzi bir fiyata!

3 – Evernote

evernote indir

@evernote

Evernote, notlar oluşturmayı ve görevi projeye özel dizüstü bilgisayarlara kategorize etmeyi kolaylaştıran bir araç. Kağıt dokümanları proje dokümanlarına dönüştürmek için tarayabiliyorsunuz.

4 – Trello

trello nedir

@zapier.cachefly

Trello, sorunsuz kurulum ve kullanım kolaylığı ile küçük işletme sahiplerine büyük kolaylıklar sağlıyor. Ana arayüz neredeyse beyaz bir tahta gibi işlev görüyor. Küçük takımlar için ücretsiz bir paket sunuyorlar ve işletme hesapları aylık cüzi bir ücretle sunuluyor. Adgager olarak sevdiğimiz araçlardan bir diğeri! Slack ve daha birçok araç ile entegre edilebiliyor.

5 – Basecamp

basecamp nedir

@basecamp

Basecamp, ekibinizi herhangi bir proje için organize etmeye ve projeyi tamamlama aşamasına kadar tüm görev listenizi görmeye yardımcı olacak harika bir proje yönetim yazılımıdır. Basecamp, tamamlanamayan görevlere veda etmenizi sağlayacaktır.

6 – Asana

asana programı

@asana

Asana size kişisel veya profesyonel olarak “yapılacaklar listesi”ne dair bütünsel bir bakış sunuyor. Takımlar ve bireyler için mükemmel bir seçenek! Ayrıca, size veya ekibinize iş akışını iyileştirmenize yardımcı olacak önemli entegrasyonlara sahip bir araç!

7 – Google Drive

google drive indir

@googledrive

Birçoğumuz kişisel olarak sanal disk şeklinde kullandığı Google Drive, yalnızca proje yönetimi ile ilgileniyorsanız, dokümanları paylaşım ve dokümanlar üzerinde ortak çalışma, düzeltme geçmişini görme ve ekip üyelerinin yorumlar yapıp çözümlemesine olanak tanıyan basit bir araçtır. Drive, dokümanları, e-tabloları ve sunum slaytlarını içeren çok sayıda işletme aracı sunar. Ayrıca, ücretsiz!

8 – Freedcamp

freedcamp nedir

@freedcamp

Freedcamp’ın proje yönetimi platformu, kişisel ve mesleki görevleri dengelemek için mükemmel bir seçenektir. Günlük veya aylık zamanlamalarını yararlı bir mobil uygulama ile birlikte bir bakışta görmenizi sağlayan sağlam bir takvime sahiptir.

9 – Atina

atina proje yönetimi aracı

@Atina

Yerli bir girişim olan Atina, bir projeyi yönetmenin en iyi yolunu sizlere sunuyor. Büyük resmi görebilmenizi, takımınızı yönetmenizi, onu istediğiniz gibi özelleştirmenizi ve her adımı izlemenizi sağlayacak mümkün olan en basit yol olarak karşımıza çıkıyor. Takımınız için özel şablonları kullanabileceğiniz onları özelleştirebileceğiniz bu araç bir işe başlarken takımınız için en iyisini vadediyor!

Yazı dizimizin geçmişine bir göz atmak isterseniz rakamlara tıklamanız yeterli!

Ekonomik Pazarlama Araçları 123456

Ekonomik Pazarlama Araçları bitmiyor! Proje Yönetimi ardından bir sonraki konumuz “Sosyal Medya Araçları” takipte kalın!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar