Ekonomik Pazarlama Araçları: E-posta Pazarlama ve Otomasyon

e- posta

Paylaşmayı unutmayın.

Pazarlamanın ucu bucağı yok! Hayatımızın her alanında karşılaşabileceğimiz ve yürütebileceğimiz bir içerik sunuyor bizlere. Yeni başlayan işletmeler açısından da taşıdığı önem yadsınamaz. Tabii bunun yanında ekonomik olması da önem taşıyor. Önceki yazılarımızda analiz araçları, içerik pazarlama araçları, Lead Capture araçları ve SEO & PPC araçlarından bahsettiğimizi bir kez daha hatırlatarak biraz e- posta pazarlaması araçlarına göz atalım ve unutmayalım mı e- posta pazarlaması, getirisi en kârlı pazarlama kanallarından birini oluşturuyor.

İşte e – posta pazarlaması ve otomasyon için sizlere yardımcı olacak programlar!

1 – Hatchbuck

hatchbuck nedir

@hatchbuck

Hatchbuck, küçük işletmeler için özel olarak hazırlanmış hepsi birarada bir CRM ve pazarlama otomasyonu aracı. Kullanımı oldukça kolay olan platform, rehberinizi organize etmenize, pazarlama faaliyetlerinizi otomatikleştirmenize ve kişiselleştirilen umut verici iletişim yoluyla her aşamada daha yüksek yanıt oranları ve satışlar elde etmenize yardımcı olur. Bizce çok iyi!

2 – IFTTT

ifttt e posta pazarlama

@ifttt.com

İnanılmaz derecede kullanımı kolay, güçlü bir otomasyon aracı olan IFTTT, aklınıza gelebilecek Facebook, Twitter ve diğer herhangi bir iş uygulamasındaki belirli görevleri otomatikleştirmek için küçük uygulamalar oluşturabilir veya bunları seçmenize izin verir. Zenginliğinizi paylaşmayı unutmayın! Ayrıca IFTTT pazarlama dışı ekip üyelerine de yardımcı olabilecek bir araç. 10 parmağında 10 marifet!

3 – Zapier

zapier nedir

@Zapier

Zapier, zaman alıcı idari görevleri otomatikleştirmenin en kolay yolu olarak karşımıza çıkıyor! Onun sayesinde işinizi yürütmeye odaklanabilirsiniz. Bu araç, web uygulamalarınızı, süreçlerinizi optimize edecek ve küçük işletmelerinizin sorunsuz çalışmasını sağlayacak daha kolay otomasyona kavuşmanızı sağlar. Tabir-i caizse “O iş bende!” diyor.

4 – Litmus

litmus nedir

@litmus

E-posta pazarlama uzmanıysanız, Litmus sizin için biçilmiş kaftandır. Size kodunuzu ve e- postalarınızı göndermeden önce farklı platformlardaki testler için araçlar sunar ve hiçbir zaman bozuk görüntülerle karşılaşmazsınız. Ayrıca tonlarca değerli e- posta pazarlama bilgisi içeren adeta bir rockstar denilebilecek bir blog’u var.

5 – Email on Acid

e - mail on acid nasıl kullanılır

@emailonacid

Yaptığınız şey kendi e- postalarınızı kodlamaksa insanların gelen kutusunda harika görüntülerle karşılaşmasını sağlamak boynunuzun borcudur. Bu noktada Acid e-postaları, en popüler e-posta istemcilerinde, uygulamalarda ve cihazlarda test etmenize olanak tanır. Böylece, iletilerinizi göndermeden önce sorunları düzeltebilirsiniz. Sounds good!

6 – HubSpot

hubspot ne işe yarar

@hatchbuck

HubSpot, sizlere ayrı ayrı veya birlikte çalışılacak pazarlama, satış ve müşteri ilişkileri yönetimi için eksiksiz bir ürün paketi sunar. HubSpot güçlü bir platform olduğu için daha büyük ve kurumsal işletmeler için çok daha uygun bir platformdur. Fiyatlandırma, yalnızca 1.000 kişi için aylık ücretlerle belirlenmiştir.

7 – Infusionsoft

infusionsoft nedir

@hatchbuck

Infusionsoft, e-ticarete odaklanan hepsi birarada bir CRM ve satış/ pazarlama otomasyonu aracıdır. Fiyatlandırma aylık ödemeler şeklinde olmakla birlikte bir defaya mahsus onboard ücreti alınır.

8 – MailChimp

mailchimp nedir

@hatchbuck

MailChimp, en çok bilinen e- posta pazarlama platformudur. 15 milyon müşteri ve tonlarca entegrasyona sahip olsa da CRM özelliğini sunmuyor. Bu araç, CRM ile entegrasyon kurabilen veya CRM işlevselliği arayışı olmayanlar için mükemmel bir çözüm!

E-Postalasak Da Mı Pazarlasak?E-Posta Pazarlamasında Püf Noktalar veE-posta Pazarlamasında İlham Olabilecek 6 Örnek! yazılarımız da bu konuda mutlaka incelemeniz gereken kaynaklar.

Tasarım Araçları için takipte kalın!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar