“Egemden” Şişeleri Kadınlara Emanet

Egemden Şişeleri Ayvalık'lı Kadınlara Emanet

Paylaşmayı unutmayın.

Yudum markasının en yeni üyesi Egemden zeytinyağları Yudum’un 30 yıl önce doğduğu topraklarda, Ayvalık’ta, bir ahde vefa örneği göstererek çok güzel bir sosyal sorumluluk projesine el attı.

Egem’in Bereketi Kadının Emeği adıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesi ile Ayvalık’lı kadınlara yepyeni bir yaşamın kapılarını açtı. Proje ile Ayvalık’ta 40’tan fazla kadın buluştu onlara boyama kursu verildi ve Egemden‘in şişelerini tamamen onların yaratıcılıklarına teslim edildi. Yaşları 25-45 aralığında değişen kadınları bu rengarenk, sıcacık projede bir araya getirerek aynı zamanda çok güzel arkadaşlıkların doğmasına da vesile olundu. Birlikte çalışmaktan mutlu olan kadınlar işlerine daha da sıkı sarıldı. Proje sayesinde hiç farkında olmadıkları bir alanda yetenekleri olduğunu keşfedenler de oldu elbette. Bu da inanılmaz bir başarı hazzı verdi.

Proje, kadınlara yaratıcılıklarını kullanma imkanı sağladığı için gittikçe daha da güzelleşen şişeler çıktı karşımıza. Bu şişeler sadece zeytinyağının ardından yıkanıp kullanılacak bir süs olmaktan ziyade üstünde 40’tan fazla kadının el emeğini, hayal gücünü ve en çok da sevgisini taşıyor.

Egemden Şişeleri Egemden Şişeleri Ayvalık'lı Kadınlara Emanet

@medyaayvaliktv

Proje Ayvalık’ı da Tanıtıyor!

Proje yalnızca kadınlara istihdam sağlamakla kalmıyor aynı zamanda Ayvalık’ın kültürünü tanıtma misyonu taşıyor. Ayvalık’ın doğasından ilham alınan zeytin ağaçları, Ayvalık kedileri ve tarihi kapılar da buna birer örnek oluşturuyor. Birbirinden canlı resimlerle işlenen Egemden şişeleri dünyanın dört bir tarafını dolaşıyor.

Egemden Şişeleri Ayvalık'lı Kadınlara Emanet

@medyaayvaliktv

Projeye katılan kadınlardan bazıları proje ile ilgili duygularını şöyle ifade etmiş:

“Üretiyorum, ürettikçe mutlu oluyorum.”

Deniz Hatırlı

“Çorbada benim de tuzum olsun istiyorum. Eve katkıda bulunmak madden ve ruhen beni mutlu ediyor.”

İlknur Soydemir

“Üretmeyi ve boyamayı çok seviyorum. Hep yapmak istediğim işi Yudum’la gerçekleştirmek beni çok mutlu etti.”

Ferhan Sal

“Projeyle bir hobim karşılık buldu ayrıca Ayvalık’ın tanıtımında olmaktan çok mutluyum. Teşekkürler Yudum.”

Çiler Sekendiz

“Şişelere boyadıklarımla tanımadığım kalplere köprü kuruyorum.”

Sibel Tankişi

Kadınlar hayallerini Egemden’in şişelerine işledikçe kendilerini daha mutlu hissediyor. Hatta bazıları resme yetenekleri olduğunu bu proje sayesinde fark ettiklerini söylüyor. Tüm bunların yanı sıra bir de ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar.

Mutlu kadınlar dünyayı daha da güzelleştirmez mi sizce de?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar