Dünyanın En Zenginleri Ve Merak Edilen Eşleri

dünyanın en zenginleri

Paylaşmayı unutmayın.

Yazımıza klişe bir giriş yaparak başlayalım: “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır.” derler. Dünyanın en zenginleri arasında yer alan erkeklere de baktığımızda, evli ya da uzun süreli ilişkilere sahip olduklarını görüyoruz. Bu sözü kanıtlar nitelikte değil mi? Ancak diğer yandan, genellikle onların eşleri için kafamızda şekillenen bir figür oluyor: Zamanlarının büyük çoğunluğunu kuaförde, bir başka partiye hazırlanmak için geçiren süper modeller. Acaba gerçekten öyle mi? Yoksa biraz sonra göreceğimiz fotoğraflar, bu düşüncelerimizi çürütecek mi?

1- Mark Zuckerberg ve Priscilla Chan

Mark Zuckerberg’in kazancı, Kasım 2016’dan itibaren 50 milyar dolardan fazladır. Zuckerberg, eşiyle Harvard’ta öğrenciyken tanıştı. Priscilla daima onun çabalarını destekledi ve başarısına inandı.

mark zuckerberg and his wife

@businessinsider

19 Mayıs 2012’de evlerinde mütevazi bir törenle evlendiler. 2 Aralık 2015’te Mark ve Priscilla’nın bir bebekleri oldu.

2- Warren Buffett ve Astrid Menks

Warren Buffett, dünyanın en ünlü yatırımcılarından biridir. Kasım 2016’daki serveti 70 milyar dolardan fazlaydı.

warren Buffett ve Astrid

@ScottOlson

1970’lerde Astrid ile tanıştığında garson olarak çalışıyordu. Aralarında 16 yaş fark olmasına rağmen, bu aşklarına engel olamadı.

3- Bill Gates ve Melinda Gates

Kasım 2016’da Bill Gates’in serveti 80 milyar dolardan fazlaydı. Bill, 1980’lerin sonunda gelecekteki partneri ile Microsoft tarafından organize edilen bir konferansta (o bir şirket çalışanıydı) karşılaştı.

bill ve melinda gates

@BrianAch

1994 yılında evlendiler ve üç çocukları var. Ayrıca dünyanın en büyük yardım fonu olan; Bill and Melinda Gates Foundation‘ı da birlikte kurdular.

4- Larry Page ve Lucinda Southworth

Larry Page, Google’ın kurucularından biridir. Kasım 2016’daki serveti 30 milyar dolardan fazlaydı.

larry page ve lucinda southworth

@google

Kendisinden yedi yaş küçük olan eşi hakkında çok az şey biliniyor çünkü pek fazla kamuoyunun dikkatini çekmemeye çalışıyor. İlişkiye başladıktan birkaç ay sonra evlendiler.

5- Jeff ve MacKenzie Bezos

Jeff Bezos, Amazon’un kurucusu. Kasım 2016’daki serveti 60 milyar dolardan fazlaydı. Jeff ve Mackenzie 1992’de tanıştılar ve bir yıl sonra da evlendiler.

mackenzie bezos ve eşi

@StephenLovekin

MacKenzie, Vogue ile yaptığı bir röportajda: “Ofislerimiz birbirinin yanındaydı ve günlerce onun muhteşem kahkahalarını duyabiliyordum, nasıl aşık olmam?” diyerek eşine olan aşkını anlattı. Şu anda dört çocukları var.

6- Richard ve Joan Branson

Virgin Group kurucusu olan Richard Branson’ın serveti, Kasım 2016’da yaklaşık 5 milyar dolardı.  Richard, gelecekteki eşi ile bir antikacıda karşılaştı, Joan evli olmasına rağmen, Richard bir yıl boyunca onu etkilemek için çaba sarf etti ve en sonunda Joan kocasını Richard için terk etti.

virgin grup kurucusu

@grizzleemartin

Artık iki çocukları var.

7- Stefan ve Carolyn Persson

H & M’de yönetim kurulu başkanı olan Stefan Persson, yaklaşık 20 milyar dolarlık bir servet biriktirdi.

stefan persson and wife

@g1.dcdn.l

Karısı Carolyn, yüksek sosyeteden tipik bir figür değil. Çiftin üç çocuğu olduğu biliniyor ve aşırılık olmadan sıradan bir hayat sürüyorlar.

8- Bernard Arnault ve Helene Mercier

Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Mo’yit & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot ve Krug moda evlerinin sahibi Bernard Arnault, Kasım 2016’ya kadar 30 milyar dolarlık bir servet edindi.

bernard arnault ve helene mercier

@businessinsider

Bernard klasik besteleri sever ve Helene de profesyonel bir piyanisttir. Çift 1991’de evlendi ve üç çocukları var.

9- Michael ve Susan Dell

Micheal’ın şu anki servetinin net değeri 20 milyar dolardan fazladır.

micheal ve susan dell

@msdf.org

Eşi Susan, profesyonel bir atlet ve başarılı bir sporcu olması yönüyle Michael’ın gönlünü fethetti. Şu anda dört çocukları var.

10- Michael Bloomberg ve Diana Taylor

Michael Bloomberg; bir politikacı, girişimci ve New York’un eski belediye başkanıdır. 40 milyar dolardan fazla bir servete sahiptir. İlk eşinden ayrıldı ve 2000 yılından beri Diana ile birlikte.

Michael Bloomberg, Diana Taylor

@news.artnet

Çift resmi olarak evlenmeye gerek görmediklerini söyledi.

Karar sizin!

Kaynak

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar