Daha Güzel Yarınlara, Cumhuriyet’e…

Paylaşmayı unutmayın.

Uçurum kenarında yıkık bir ülke iken daha güzel yarınlara ve cumhuriyete kavuştuysak, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bize bu geleceği emanet eden bir nesle teşekkürü borç biliriz.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı bağımsızlık mücadelesi ve kurulan Cumhuriyet bizlere kuşkusuz hakkı ödenmeyecek bir gelecek kazandırdı. Daha özgür, daha çağdaş ve ilim dolu bu geleceği anmak, her 29 Ekim’de Cumhuriyet’i coşkuyla kutlamak ve bağımsızlığımızı bize emanet edenlere saygı duymak hepimizin görevi…

Gagerlar olarak,  Cumhuriyetsiz bir toplumun yarınsız bir gün olduğu bilinci ile yarınlarımız için emek veren herkesin gününü coşkuyla kutlamak istedik. Çünkü inanıyoruz, bu bilince sahip umut dolu bizler gibi birçok insan bu coşkuyu en derinden yaşıyor. Markalar da öyle… Bu fikre sahip çıkan, demokrasi ve cumhuriyeti içten hisseden markalar da en önemli bayram saydığımız 29 Ekim’i coşkuyla kutluyor.

Biraz duygulandıran, biraz coşkulandıran ama her şeyden önce hatırlatan ve saygıya davet eden o reklamları gelin birlikte izleyelim!

ING Bank

ING Bank’tan; Atatürk’ün izinde 95 yıl filmi ile tarihe istiklal yolunu kazan, özgürlüğü istiklal yolunu bulanlara…

Sabancı Holding

Sabancı Holding, #CumhuriyeteVurgunuz isimli çalışma ile Türkiye’nin dört bir yanından, her farklı kesimden cumhuriyet sevincini aktarıyor.

Turkcell

Ne dalgaları geride bıraktık, geçilemez denilen ne rüzgarları… 95 yıldır #TamYolİleri diyor Turkcell!

Fibabanka

Bir resimdir Cumhuriyet! Arkasında sabır, azim ve binlerce zorluk vardır. Her zaman hedefinizdir, heyecanınızdır, yaşamınızdır! Ve ilk günkü heyecanıyla ilelebet payidar kalacaktır.

Işıkkent Eğitim Kampüsü

Öğrenciler ile birlikte cumhuriyeti coşkuyla kutlayan bir eğitim kurumu var sırada. Çok yaşasın çocuklar!

 

Bitmedi…

Aklımıza kazıdığımız 10.yıl nutkunu tekrar ve tekrar dinleyelim.

29 Ekim 1933’te, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 10. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı ve tarihe ‘Onuncu Yıl Nutku’ olarak geçen konuşması yazımıza son veriyoruz. Hep daha ileriye çok daha emin adımlarla yürümek dileğiyle…
Cumhuriyet’imiz Kutlu Olsun!

”Cumhuriyet, fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz.” Tüm hür irademizle yepyeni fikirlerle bu dünyayı çok güzel bir yere taşıyacağımızı biliyoruz. Unutmayın daha çok yolumuz var!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar