Canlı Destek Aracı Jivochat Şimdi Türkiye Pazarında

Paylaşmayı unutmayın.

Dijital dünyada her zaman olduğundan daha fazla yenilik için çalışan işletmeler, değişen pazarlama şartlarına uyum sağlamaya çalışıyorlar. Dijitalleşme endeksi arttıkça, pazara yeni giren rakipler artıyor ve bu nedenle işletmelerin daha karlı işlemler için sağlam adımlar atması gerekiyor. Bu dijitalleşmenin büyük adımlarından biri olarak karşımıza çıkan Jivochat ‘ten bahsetmek istiyoruz.

Jivochat nedir?

Jivochat, müşteriler ve işletmeler arasında iletişim sağlayan bir uygulamadır. Bir canlı destek aracı olarak düşünebilirsiniz fakat canlı destekten çok daha fazlası olduğunu diğer özellikleri anlatıyor. Jivochat ile Web sitenizden, Facebook sayfanızdan, Telegram ve Viber hesaplarınızdan size ulaşmak isteyen ziyaretçileri canlı olarak takip edebilir ve onlarla iletişime geçebilirsiniz. Farklı birkaç tane uygulama kullanamaya gerek kalmadan canlı sohbet, e-mail ve telefon yolu ile hem müşterileri hem de işletme sahiplerini sevindiren ve bizim de merakla beklediğimiz bu uygulama Türkiye pazarına giriş yaptı.

Neden Jivochat?

Bir işletme sahibiyseniz -ya da bir işletme sahibi olduğunuzu düşünebilirsiniz- müşterilerinizle aranızdaki en büyük sorun iletişimsizlik oluyor. Dolayısıyla satış yapmanız gereken anda sırf iletişim kuramadığınız için bir müşterinizi kaybediyorsunuz. Tam tersini müşteri olarak bir de müşteri olarak düşünelim. Beğendiğiniz ve sevdiğiniz bir ürün/hizmet ile ilgili yeterli bilgiye ulaşamadığınızda ondan vazgeçtiğiniz olmuyor mu? İşte bu iletişimin güç olduğu anda ihtiyacı fark eden Jivochat size canlı bir sohbet imkanı sağlıyor. Böylece temelde kullanılan farklı CRM kanalları, sosyal ağlar, e-postalar ve telefon aramalarına tek tek bakmadan tek bir sistem üzerinden online olarak yönetebileceğiniz bir platform doğuyor.

Daha verimli bir destek ile sitenizin dönüşümlerini ve satışlarınızı artırabileceğiniz gibi sitenize daha çok trafik çekerek daha fazla müşteri de kazanabilirsiniz.

Gelin biraz da Jivochat’i inceleyelim!

 

Canlı sohbet 

 

Web sitenizi ziyaret eden müşterilerinizin aklına takılan çok fazla soru oluyor. Bunları anında cevaplayabileceğiniz ve aynı anda birçok müşteri ile iletişim kurabileceğiniz bir canlı sohbet alanı tasarlayan Jivochat, aynı zamanda akıllı tetikleyicilere de sahip. Yani bir mağazaya girdiğinizde sizi karşılayan biri gibi, bu şekilde arkadaşça bir karşılama kimin hoşuna gitmez ki?

İş Telefonu

Jivo, sadece web sitelerinde, sosyal ağlarda ve mesajlaşma uygulamalarında müşterilerinizle sohbet etmeyi sağlamıyor. Bir ticari mesajlaşma aracı olarak aynı zamanda e-posta ve telefonla da iletişim kurmanıza yardımcı oluyor. Üstelik iletişim geçmişinizi ve raporlarınızı da size sunan bir altyapıya sahip.

Geri Arama

 

Canlı sohbet ile sitenizdeki ziyaretçilere yaklaşırken onları geri arayarak müşterileriniz için bir sadakat oluşturabilirsiniz. Bunu hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğinizde sizden cevap bekleyen müşterilerinize anında geri dönüş yapma şansınız olacaktır.

Entegrasyonlar

Jivo ile kullandığınız diğer kanalları uygulamaya entegre edebilir ve tek bir kanaldan bütün yönetimi de sağlayabilirsiniz. Nasıl mı?

Bütün sohbet akışınızı tek bir kanalda toplayan Jivo; Facebook, Telegram gibi uygulamalar ile entegre çalışabiliyor. Sadece entegrasyonunu sağlamanız yeterli.

Hatta dahası da var Bitrix, WordPress, Drupal, Joomla, Magento, ModX, Opencart, Presta Shop gibi uygulamalar ile birlikte çalışabilirsiniz. Geri dönüşümleri almanın yolunu da Google Analytics sayesinde sağlayarak dijitalleşme ile birlikte harika bir deneyim imkanı sunuyor. Daha ne olsun!?

200 bine yakın site aramalarını aktifleştiren daha fazla müşteri bulabileceğiniz bu uygulamayı merak ediyorsanız, siz de bu Jivochat deneyimin bir parçası olabilirsiniz.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar