Blogager’da Konuğu Sen Belirle!

Paylaşmayı unutmayın.

Eğer sıkı bir Blogager takipçisi iseniz hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde ”Bir Fikir Yolculuğu” adında bir sohbet dizisine başlamıştık. Bizlere ve tabii ki sizlere ilham vereceğine inandığımız kişilerle fikir yolculuklarındaki başarılarını esas alan harika sohbetler gerçekleştirme amacıyla bir yola çıktık. Neden mi? Biz yeni ve taze fikirleri seviyoruz. Hayatımıza bir yerden dahil olan herkese fikrin önemini ve değerini anlatmak için bir yola çıktık ve her zaman söylediğimiz gibi ”Fikri değiştir, dünya değişsin” demeye devam ederken yolculuğumuza sizi de davet etmek istiyoruz. Hadi o zaman bu sefer Konuğu Sen Belirle! ve yolculuk başlasın!

“Konuğu Sen Belirle”Projesi

Adgager olarak fikir yolculuğu serimizde röportaj yapacağımız kişiler için Gagerlar’ı onların önerilerini alarak yolculuğumuza devam etmek istedik. Bu doğrultuda Gagerler’a ilham olacak kişileri yine Gagerlar’a sorarak sohbet konuğumuzu belirlemesini sağladık. Adgager panelini üzerinden başlattığımız projede Gagerlar’dan ilham almak amacıyla Konuğu Sen Belirle adında bir araştırma yaptık. Açık uçlu bu soruya gelen cevapların içerisinden elbette harika var. Dilerseniz ilk 3 isme birlikte bakalım.

Ali Koç

Konuğu Sen Belirle projesinde en çok cevap aldığımız isim Ali Koç oldu! Sanıyoruz ki Gagerların birçoğu Fenerbahçeli ve Fenerbahçe’nin yeni başkanını daha yakından tanımak istiyor. Biz öncesinde biraz bahsedelim! Ali Koç, 2 Nisan 1967 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Rahmi Koç’un en küçük oğludur. Londra’da Harrow School’dan mezun olduktan sonra Rice University’den diplomasını aldı. Ardından Harvard University’de yüksek lisans yapan Ali Koç, ABD’de çeşitli kuruluşlarda çalıştı. Koç Holding yönetim kurulu üyesi kurumsal iletişim ve bilgi grubu başkanı olarak daha yakından tanıdığımız Ali Koç, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yeni başkanı olarak son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor.

Barış Özcan

@medyaakademi

Araştırmadan aldığımız cevapların ilk 3 ismi arasında fark oldukça az olunca kesinlikle yer vermeliyiz dedik. Hal böyle olunca listedeki ikinci isim Barış Özcan’dan bahsetmemek olmaz. Youtube’un değişim elçisi olarak tanıdığımız ve severek takip ettiğimiz Barış Özcan, eğitici videoları ile bizlere ilham veren harika videolara imza atıyor. Teknoloji, sanat ve tasarım alanında ürettiği içeriklerle birçok insanın hayranlıkla izlediği isimlerden biri. Kendini İngilizcede “storyteller” olarak bilinen “hikaye anlatıcısı” olarak tanımlayan Barış Özcan, Youtube üzerinden çektiği videolar ile sadece bizim değil Gagerlar’ında ilgisini çekiyor.

Cem Yılmaz

@sozcu

Adını görünce tebessüm ediyorsanız tamam, siz de bizdensiniz. Başarılı komedyenler bazen hiçbir şey yapmadan da bizleri güldürebilir. Araştırmanın ilk 3’üne yer verdiğimiz listenin yüksek oy sahiplerinden biri de Cem Yılmaz oldu. Bir mizah dergisindeki karikatür çalışmalarıyla tanıdığımız Cem Yılmaz’ı zaten aramızda bilmeten yoktur. Reklam çalışmaları, filmleri, TV şovları, stand-up gösterileri ile komedyen olarak markalaşan Cem Yılmaz kendi fikrinin yolculuğunu çoktan yapanlardan.

 

Gagerlar bu işi biliyor! Biz araştırma sonuçlarında yer alanlar isimlere ulaşmak ve o fikirleri sizlerle buluşturmak için gerekli çalışmalara başladık bile… Aklınıza gelen ve burada yer almasını istediğiniz isimlere her zaman açık olduğumuzu belirtirken fikirlerin öneminden tekrar tekrar bahsetmek istiyoruz; çünkü DEĞİŞİM ŞART!

 

 

 

 

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar