KFC Gözünü Uzaya Dikti!

KFC Zinger Menu

Paylaşmayı unutmayın.

Uzaylı dostlarımız müjde!! Henüz resmi olarak tanışma fırsatı bulamadık ancak bakınız biz dünyalılar sizin için çalışıyoruz.

Neden Mi Bahsediyoruz?

Bilim insanları aya nasıl gideceklerini araştırmaya devam ede dursun Mars’a bira götürmeyi hedefleyen “Bud on Mars” kampanyasından sonra KFC de bunu bir adım ileri götürerek uzaya tavuklu sandviç götürmeyi planlıyor. Görmek istediğimiz hareketler bunlar!

–  Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor efendim.

–  KFC mi o?

Kaptan Logar değil belki ama Albay Lowe’un bu diyalogda yer alması muhtemel gibi görünüyor. Neden diye sorarsanız KFC’nin yeni reklam filminde aktör Rob Lowe bir astronot olarak kameralar karşısına geçti.

Reklamda astronot takımı giydirilmiş aktör Lowe, Amerikan toplumuna KFC’nin uzay görevi hakkında, Zinger sandviçi tanıtan bir konuşma yapıyor. Televizyonda açıklamayı gören insanlar şaşkınlık içinde televizyona bakarak seviniyorlar.

ABD’de ilk kez 24 Nisan’da piyasaya sunulan baharatlı, çıtır çıtır, pane soslu tavuklu sandviç Zinger, KFC’nin uluslararası pazarlarında en çok satan sandviçlerinden biri.

KFC’nin Uzay Aracını Albay Lowe Kullanıyor

Zinger’ın tanıtımı için Rob Lowe; Billy Zane, Vincent Kartheiser, Rob Riggle ve George Hamilton‘ın izinden giderek markanın en ünlü albayı olarak imzasını attı.

KFC gözünü uzaya dikti

@KFC

Aslına bakarsanız Lowe, KFC’nin kurucusu hakkında birinci elden bilgi sahibi. 1960’lı yıllarda Ulusal Restaurant Birliği‘nin Ohio bölgesinin başında olan aktörün dedesi, onu gerçek bir Albay Harland Sanders ile çocukken tanıştırmaya götürmüş. Ona hayat vermek sanıyoruz ki kaderinde varmış…

Harland Sanders

Rob Lowe, KFC’nin yeni yüzü olması adına attığı imza için yaptığı açıklamada “Bu çok önemliydi. Bunun Albay Sanders’a ve dedeme güzel bir saygı göstergesi olacağını düşündüm.” dedi.

Ünlü isimlerin döner kapısı olan KFC, 35 yaş altındaki tüketiciler arasında satışları artırmaya ve markaya olan ilgiyi artırmaya yardımcı olması için bu kampanyayı hazırladı.

KFC’nin Uzay Macerası

KFC bahar sonrası kendi Space Oddyssey  planlarının detaylarını açıklamayı planlıyor. Umarız kısa sürede detayları verirler. Biz bu detayları heyecanla bekliyoruz.

KFC’nin ABD Başkanı ve konsept sorumlusu Kevin Hochman bu konuda “Tavuklu sandviçi uzaya nasıl gönderecekleri hakkında hiçbir fikrim yok, ancak pazarlama ekibi bunu yapabileceklerini düşünüyor” dedi.

Bizce de tavukları sıcak sıcak teslim etmek zor olacağa benziyor!

uzay boşluğu

@PIRO4D

KFC uzaya gideceğinin sinyallerini 1992 senesinde vermiş gibi görünüyor aslında. Şimdi bakınca 1992 senesinde KFC’nin Mars çikolata ile yaptığı iş birliği oldukça düşündürücü. Uzay boşluğundalar! Hem de “Mars” adında bir çikolata ile! Bunlar birer subliminal mesaj mıydı yoksa sadece kader mi bilemiyoruz. Öyle olduğuna inanmak istiyor olabiliriz.

1992 yılındaki reklamı da izlemek isterseniz şöyle:

Pazarı uzayın derinliklerine dek genişletmek bizim için oldukça heyecan verici bir gelişme ve bu nedenle de dikkatimizi çekti. Dünya’da bizleri kendisinden mahrum bırakmadığı sürece, diledikleri yere ürünlerini gönderebilirler ki biz dünyalılar, dost canlısı insanlarız. Ayrıca bilime hizmet eden ve aylarca evlerinden hatta gezegenlerinden uzak kalan astronotlarımızın da bu tattan mahrum kalmalarını istemeyiz. Ayrıca umuyoruz ki uzaylı dostlarımız vejetaryen değildir!

Hem KFC gittiğine göre arkasından gidenler de olacaktır. Hatta belki birileri ondan önce bile davranmış olabilir.

Ve hatta diğer bir temennimizi de şöyle belirtelim:

KFC'nin uzay macerası

@mbalim

 

Kaynak.

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar