Bigmouth’dan Yüzmeyi Unutturacak Can Simitleri

bigmouthdan can simitleri

Paylaşmayı unutmayın.

Hava tahminlerinde “mevsim normallerinin üzerinde” tanımının daha sık duyulmaya başladığı şu günlerde, rotamızı da ağırlıkla deniz ve havuz kenarlarına çevirmiş bulunuyoruz. Her yaz moda sektörü mayo, bikini ve plaj kombinlerine yatırım yapadursun bu yıl Bigmouth Inc. markası deniz ve havuz keyfine en ilginç tasarımlarla el atmış durumda. Her ne kadar markanın havuz içinde bir şeyler içerken bardaklarımızı koyabilmemiz için piyasaya sunduğu ürün, bazı internet sitelerinde dengesizliği nedeniyle en kötü tasarımlar arasında gösterilse de havuz ve deniz içinde güneşlenmeyi sevenler için tasarlanan simitler ve yataklar şimdiden raflarda favori olmuş durumda.

havuz icn bardaklık

@petagadget

 

Sevdik Ama Satın Almadık

Aslında Türkiye, bu markanın ve başka farklı üreticilerin böylesi eğlenceli ürünleriyle daha önceden tanışma fırsatını yakalamıştı. Hemen hemen hepimiz bu tip sevimli ürünlerin satıldığı o renkli ve cıvıl cıvıl mağazaları kolaylıkla hatırlayabiliyoruz. Söz konusu mağazalarda, özel günlerinde sevdiklerine kişilik özelliklerine göre şakacı ve komik ürünler seçmek isteyenler için bolca çeşit yer almaktaydı. Bunlar arasında Dolar veya EUR olarak basılmış tuvalet kağıtlarını, biberon görünümlü bira bardaklarını, çeşit çeşit kelepçeleri, yerinden kaldırıldığında artık kahveyi fazla kaçırdığınızı size anımsatan mugları ve daha birçok çeşit ürünü hatırlamak mümkün.

Ancak tüketiciyi bu şakacı ürünlerle yakalayamamış olacaklar ki girdiğimizde adım atacak yer bulamadığımız mağazaların hepsi zaman içinde kepenk indirdiler ve bu kalabalıkların her şeyi keyifle incelediğini ancak almaya yeltenmediğini anlamış olduk. Bu yaz durum biraz farklı olacak gibi. Markanın özellikle deniz ve havuz saatleri için tasarladığı renkli ürünlere kayıtsız kalamayacak, geçen yıla kadar genellikle çocuklara için aldığımız can simidi, deniz yatağı gibi ürünlerden bizler de birer tane edinmek isteyeceğiz gibi duruyor.

pizza deniz yatağı

@newlook

Bu arada, markanın internet sitesini incelediğimizde deniz ve havuz oyuncakları dışında, birçok farklı ürünün de bizi beklediğini görmek mümkün. Hediye ve espri anlayışımız yıllar içinde ne kadar farklılaştı bilinmez; ancak marka, internet siparişi sayesinde daha kolay ve hızlı ulaşım fırsatını sunuyor.

ananas can simidi

@alwaysfits.com

Suyun yüzeyinde kalabilmek tutkusu, her ne kadar”Archimed”den sonra bir mucize olma vasfını kaybetti ise de insanoğlu için hala bir macera. Birçok su aracının icadı bunun en büyük kanıtlarından.

Çocukluğumuzun, hatırası en belirgin ve en sevimli oyuncağıyla yeniden buluşmak hepimizi eğlendirecek gibi duruyor, ne dersiniz?

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar