Berlin’de Yayalara Kısayollar Yaratan Mini Reklam Panoları

berlin mini otomobil kampanyası

Paylaşmayı unutmayın.

Mini marka otomobillerin reklam kampanyası için hazırlanan, reklam panoları yayalar için harikalar yaratıyor. Gideceğiniz yere varmak için sırf bir futbol sahası var diye yolunuzu uzattığınız oldu mu? Muhakkak! İşte, Berlin’de bu konuda imdadınıza reklam panoları yetişiyor.

Açık kampanya, otomobillerde gerçek zamanlı trafik bilgilerini tanıtıyor

Düşünsenize sokakta kendi halinizde yürüyorsunuz ve gideceğiniz yere varmak için 15 dakikalık bir yol yürümeniz gerekiyor. Ama o da ne! Hemen duvarın üstünde merdiven logolu bir reklam panosu var ve siz merdiven logosunu kullanarak gideceğiniz yere en kısa süre zarfında gidebiliyorsunuz.

mini reklam panoları

Veyahut işlek bir caddenin arka tarafına mı geçmeniz gerekiyor. Tek yapmanız gereken binanın hemen altında bulunan kapı logosunu açıp kısa bir süre içinde gitmek istediğiniz yere varıyorsunuz.

Mini otomobillerindeki “Gerçek Zamanlı Trafik Bilgilendirme” (RTTI) özelliği, Berlin’deki açık hava kampanyasında, yayaların şehirdeki kısa yollara daha kolay bir şekilde erişmesini sağlıyor.

mini reklam panoları

Ajans Serviceplan, “Kampanya kapıları, merdivenleri ve pencereleri reklam panolarına takarak yayaları alternatif rotalara davet ediyor.” diyor.

Kampanyanın çıkış fikri, Mini’nin hedefine ulaşmak için en kısa yolu bulma yeteneğini vurgulamak. Bunun için Mini, Berlin’de yayaların hoşuna gidecek kestirme yollar tasarladı: Bir futbol sahasını geçmeye izin veren bir merdiven, bir kapının arkasına gizlenmiş, terk edilmiş bir binada bir yol ya da yürüyüşçülerin genellikle baypas etmesi gereken bir duvarı geçmek için bir merdiven.

mini reklam panoları

Mini Bağlantılı şehir ile daha hızlı yaşayın!

Aşağıdaki videoda göreceğiniz üzere biri, bir yaya yolunu çıkmaz hale getiren bir duvarın üzerinden bir merdivene dönüşüyor, diğeri ise bir demir yolu hattının altındaki bir tünel geçişini gösteriyor. Bir diğeri, futbol sahası geçtiği için insanların evlerine ulaşmak için katetmesi gereken uzun yolun yerini alabileceğini gösteriyor.

Serviceplan Kampanyası X’in yaratım müdürü olan Hans-Peter Sporer şöyle açıklıyor: “Kısayol posterleri fikri, trafiğe karşı her zaman insanların analog dünyasına en hızlı şekilde giden RTTI özelliğinin orijinal çevirisidir.”

Ajans ayrıca Mini Deutschland sosyal kanallarında çalışacak olan Us Us (Berlin) ve Neverest tarafından üretilen, videoda gördüğümüz dış mekan çalışmalarını da destekliyor.

Yayalar olarak trafikte mağdur olduğumuz apaçık ortada, bu nedenle de bu kestirme yollar, bizce birer harika!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar