Annelere Özel Bir Mesaj Var!

Paylaşmayı unutmayın.

Yine ortalığı birbirine kattığımız, bir şekilde duymayan bırakmadığımız, kimimizin haftalar önceden hazırlandığı kimimizin ise yumurta kapıya gelmeden anımsamadığı bir gündeyiz. Referans olarak veriliş şekliyle hala “Anneler Günü bu pazar mı?” sorularına maruz kalsak da markalar bu günü asla unutmuyor. Bu telaşın esir aldığı tarafta annelerin hayatına ucundan kıyısından değmeyi başarabilecek ürün ve üreticiler var elbette. Her özel gündeki heyecan bir başka tabii ama annesine ve hatta kendisine annelik edenlere bir anı bırakmayı ihmal etmiyor markalar.

Yoğun bir çaba ile herkesin aklında bir numaraya yükselmeye çalışan firmalar, bu yıl da tam kalplerimize dokunan mesajlara imza atmış. Gelin her yıl birbirinden özenli ve en içimize dokunan reklamlara imza atan firmalar bu yıl neler yapmışlar beraber göz atalım.

Arçelik 

“Hatırla teyzeni, halanı, yengeni “

”Her sene olduğu gibi bu sene de annenize küçük ev aleti almayın, O’na kendini özel hissettirecek bir şeyler alın!” fikri çoğunlukta olsa da Arçelik dersini iyi çalışmış görünüyor. Üstelik hedefinde sadece anneler değil bize annelik eden herkes var. İnce düşünülmüş bir detay değil mi sizce de?

Teknosa

“Pişmanım Anne”

Annelerin sosyal medya uzmanlığı durdurulamıyor ve tabii aynı evin salonundaymış tadındaki sanal sohbetleri de…

 

Maximum Kart

“Hep küçüktüm gözünde “

Mert Fırat’ın kendi sesinden söylediği şarkı bu seneye damgasını vuracak gibi siz ne dersiniz?

BluTV

“Annene en güzel hediye” sloganı ile yolan çıkan kanal, annesiyle bir kez bile dizi izlemiş herkesin duyduğu cümleleri bize başarıyla anımsatmış.

Garanti Bankası

“Herkes bizi annemiz kadar sevse ne olurdu” mottosuyla yola çıkan banka annelerimizden başka kimsenin ağzına yakışmayacak cümleleri hayatımızdaki farklı kişilere söyleterek karşılığı ve benzeri olmayan anne sevgisini bize bir kez daha anlatmış.

Renault

”Anne vardım ben”

Bizce bu yılın açık ara favorisi olan Renault, seni sona sakladık. Marka yeni cliolara yerleştirdiği AVB düğmesi ile gideceğiniz yere vardığınızda basarak annenizi arayıp haber vermenize gerek kalmadan bir SMS ile haberdar olmasını sağlıyor. Uygulama aracı alacaklar için ne kadar önem taşır bilinmez ancak annelerden tam not alacağı kesin.

Bu yıl annenize ne aldınız  bilemeyiz ancak “ Anneler Günü” diğer özel günlerden başka olduğu kadar başka da anlaşılan bir gün olmasın. Önce her ne durumda olursanız olun annenizi ve size anne şefkati gösterenleri hiçbir zaman unutmayın. Sonra ise tek annenin sizin anneniz olduğunu düşünüp bazılarının yaralarını görmezden gelerek davranmayın!

Hepimiz için en değerli varlık olan bizlerin, sizlerin, onların; tüm annelerin, anne olmak isteyenlerin, anne gibi hissedenlerin, hem anne hem baba olabilenlerin ve tabii her şeyden önce sevgiyi en güzel yaşayan ve yaşatanların günü kutlu olsun!

İyi ki varsınız…

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar