Adgager’dan Fikre Büyük Etki: Freewall

Paylaşmayı unutmayın.

”Fikri değiştir, dünya değişsin.” diyerek çıktığımız bu yolda değişim, gelişim ve en önemlisi fikir her zaman odak noktamız oldu.

En büyük motivasyonumuz ise Gagerlar.

İletişim gücünün bu denli arttığı bir zaman diliminde insanların en çok yakındığı şey iletişimsizlik. İnsanların konuşmaya ve birilerinin onları dinlemesine ihtiyacı var. Bunlarında ötesinde insanların fikirleri var. Yargılanmadan, beğenilme arzusu olmadan sadece fikirlerini sunmak isteyen binlerce Gager var. Adgager’da ise hem onları hem de buna ihtiyaç duyan diğer insanları düşünürek oluşturulan bambaşka bir dünya var artık. Özgürce fikir üretebilme imkanı sağlayarak sektörlere, fikre ihtiyaç duyan insanlara kısacası dünyaya iletebileceğiniz bir mesajınız varsa eğer artık Freewall var.

Freewall Nedir?

İnsanların fikirlerini sunacağı bir alan olarak tasarlanan Freewall için bir fikir duvarı diyebiliriz. Gagerların herhangi bir projeye ihtiyaç duymadan fikirlerini aktarabilecekleri ve özgür olabilecekleri harika bir deneyim.

Freewall İhtiyacı Nasıl Oluştu?

Gagerlar fikirlerini büyük bir tutkuyla Adgager’a sunuyor. Adgager ise bu fikirleri gerekli yerlere ileten bir pozisyonda bulunuyor. Dolayısıyla bir projeye ihtiyaç duymadan Gagerların fikirlerini bir bütün halinde ileten doğru bir kanal olmalı ki bir şeyler gerçekten değişebilsin! Adgager, sesini, sesimizi duyurabilmek için böyle bir alana ihtiyaç duydu ve artık daha fazla Gagerla daha çok şeyin değişeceği günler geldi.

Fikrin büyüğü, küçüğü olmaz! Her türlü fikrin doğru zamanda, doğru kişiye sorularak ölçülmesini ve yorumlanmasını sağlayan Adgager yeni bir ses oldu ve FREEWALL dedi.

Küçüklü – büyüklü her türden fikrin, hedef kitlesine istenilen zaman diliminde ulaştırarak ölçen ve elde ettiği analizlerle birlikte, fikrin hayata verimli bir şekilde geçirilmesini sağlayan bir servisin parçasına ihtiyaç duyan Adgager, fikirlerinizi özgürce sunabileceğiniz, bir projeye ihtiyaç duymadan, kimseye kendini beğendirme arzusu olmadan, dilediğiniz fikri paylaşabileceğiniz bir alan oluşturdu.

Amaç çok basit

”İki farklı hedefleme var. Birincisi Gagerlara yönelik olan. Etrafınızda gördüğünüz her şeye bir fikir üretiyorsunuz sonrasında bunu ya kendi içinizde ya da belki yakın çevrenizle paylaşıyorsunuz ve fikriniz uçup gidiyor. Oysa fikrinizin yaşaması aslında sizin de yaşamanız demek. Freewall ile fikirleri yaşatmayı amaçlıyoruz. İkinci olarak markalar, kurum ve kuruluşlar devreye giriyor. Onlar da tüketici ihtiyaçlarına yön vermeyi hedefliyor. Freewall sayesinde kendi müşterilerine ulaşmaları mümkün. Ama hem kendi müşterileri hem de potansiyel müşterilerine çok daha hızlı ve kolay ulaşabileceklerini görebilecekleri bir amaca sahibiz. Bunu farklı demografilere sahip insanlara sunabiliyoruz. Markaların henüz ihtiyaç duymadıkları bir konuya farklı demografik bilgilere sahip insanların ne düşündüğünü sunabiliyoruz. Böylece iki taraf da kimde nasıl bir etki yarattıklarını ölçümleyebilecekleri bir alana sahip olacaklar.

”Herhangi bir proje beklemeden herhangi bir hedeflemeye tabii tutulmadan sadece Gagerların konuşacağı bir yere sahip olduğumuza göre şimdi konuşma vakti bizimdir!”

Şimdi konuşma vakti seninse, SEN DEĞİŞTİR!

Freewall’u deneyimlemek için Adgager panelini ziyaret edebilirsiniz.

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar