Adgager’dan Annelere Hediye!

adgager anneler günü

Paylaşmayı unutmayın.

Bugün Anneler Günü!

Dünyadaki en kıymetli varlıklar annelerimiz… Dünyaya gözlerimizi açtığımız andan beri yanı başımızda olan, her derdimize koşan ve hayatlarımızı onlarsız hayal bile edemediğimiz annelerimiz. Bugün onların günü. Biz, dünyayı değiştirmekle kafayı bozmuşken bu planımızın arasında onlara da yer verelim istedik ve güzel annelerimiz için bu derlemeyi ortaya çıkardık. Ekranların en unutulmaz annelerini, annelerimiz kendilerinden birer iz bulabilsinler diye, derledik.

Herkesin annesi tabii ki kendisi için en unutulmazdır. Ancak hepimizin evlerine en az bir kez de olsa konuk olmuş, ekranların en unutulmaz annelerini gelin birlikte inceleyelim.

1.Marge Simpson – The Simpsons

The Simpsons çizgi dizisinin, iyi niyetli ve aşırı sabırlı annesi Marge; Bart, Lisa ve Maggie adında üç farklı karakterde ve zorlukta olan çocuklarıyla başa çıkma konusunda bir idol olarak biliniyor. Tüm sevecenliği ve zekasıyla ailenin tuhaf davranışlarını toparlayan Marge, listemizin başında olmayı en çok hak eden anne.

2.Kirsten Cohen -The OC

İşkolik bir kadın olmanın yanında Kirsten harika bir annedir. Sadece kendi oğlu Seth için değil aynı zamanda eşi Sandy’nin evlerine getirdiği yardıma muhtaç Ryan için de… Bir kadın için zor bir durum olsa da Kirsten en az kendi oğlu kadar benimsemiştir Ryan’ı ve onun geleceği için elinden gelen her şeyi yapar.

3.Lois Griffin – Family Guy

Family Guy’ın komik annesi Lois bazı bölümlerden anladığımız kadarıyla aslında hiçbir zaman anne olmak istememiş. Ancak bu onu, çocuklarını son derece seven ve destekleyen bir anne olmaktan alıkoymuyor. Her ne kadar çocukları bazen onu çıldıracak seviyeye getirse de Lois, zorlu çocuklarıyla başa çıkma konusunda çok başarılı olduğu için bu listeye girmeyi hak eden bir anne.

4.Clair Huxtable – The Cosby Show

Zekası, tarzı, başarısı ve beş çocuğuna da muhteşem bir anne oluşuyla akıllarda yer edinen Clair, takdire şayan bir karakter. “Çocuk da yaparım kariyer de” cümlesi onun için biçilmiş kaftan. O, ailesine verdiği değerle hem bizleri kendine hayran bırakan hem de çocuklarının sevgisini sonuna kadar kazanan bir kadın. Seni unutmamız mümkün değil Clair.

5.Helen Parr -The Incredibles

O bir süper kahraman. Ancak bildiğimiz sıradan süper kahramanlardan değil. O, ailesinin normal bir hayat sürdürebilmesi için çabalayan bir süper kahraman. O, her annenin çocuğunun hayalini kurduğu mükemmel bir anne olarak; süper güçlerini bir kenara bırakıp sıradan bir anne olabilmeyi başarabilmiş bir süper kahraman. O ”Bayan İnanılmaz!”

6.Karen Roe – One Tree Hill

18 yaşında dünyaya getirdiği oğlu Lucas’ı tek başına büyütmek zorunda kalan Karen, tüm geleceğinden vazgeçip kendini çocuğuna adayan bir anne. Hayatını Lucas üzerine kuran ve onun iyi bir hayata sahip olması için çabalayan Karen hepimizin gönlünü kazanan bir karakter.

7.Delia Ketchum – Pokemon

Biz onu her ne kadar Ash’in annesi olarak bilsek de Delia aslına bakıldığında çok güçlü bir kadın. Ash’in babası onu terk ettikten sonra tüm hayallerinden vazgeçip kendini oğluna adayan Delia, Ash’i turnuvalarda ve mücadelelerde asla yalnız bırakmayıp desteğini biricik oğlundan esirgememiştir. Ona hem anne hem de bir baba olan Delia son derece fedakar bir annedir.

8.Cersei Lannister — Game of Thrones

Hep iyi karakterleri yazdık, biraz da kişilik olarak kötü ancak bir anne olarak her şeyi göze alan bir karakteri yazalım istedik. Cersei, içindeki tüm kötü niyet ve şeytani fikirleriyle izleyenlerin nefretini kazanmış olsa da o, özünde çocuklarının iyiliğinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir anne. Her ne kadar bunu gösteriş şekli biraz kendinden soğumamıza neden olsa da Cersei’yi bir anne olarak bu listenin dışında tutmak hiç adil olmazdı.

9.Jane Jetgil – Jetgiller

Hiç kuşkusuz çocukluğumuzun en güzel çizgi dizilerindendir Jetgiller. Jane ise Jetgillerin son derece güzel annesidir. Bütün ev işerini robotlara yaptırıp bolca para harcasa da o özünde çok iyi bir annedir.

10.Mrs. Gump – Forrest Gump

Forrest Gump filmini izlemeyenimiz yoktur ama küçük bir hatırlatma yapmakta fayda var. Forrest, küçüklüğünden beri herkes tarafından ‘farklı’ olarak betimlenen bir çocuk olmuştur. Annesi Mrs. Gump ise Forrest’ın kendini normal hissedebilmesi için elinden gelen her şeyi yapan, onu tek başına yetiştirirken birçok problemin üstesinden gelen, zihinlere fedakarlıklarıyla kazınan mükemmel annelerden bir tanesidir.

BONUS!

Hepinizin bildiği gibi Adgager, Anneler için bir araştırma başlatmıştı. Bu araştırma sonucunda Vahide Gördüm Gagerların anne rolünde en çok görmek istediği isim seçildi. Adını Feriha Koydum dizisi ile başlayıp Star TV ekranlarında devam eden ‘Anne’ dizisiyle, anne karakterini adeta tam üzerine diktilmiş bir kaftanmışçasına taşıyan Vahide Gördüm’ün Anneler Günü’nü de en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Anneler Gününüz Kutlu Olsun!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar