Adgager’da Satın Alma Alışkanlıkları Nasıl Ölçülür?

Satın Alma Alışkanlıkları Öne Çıkarılmış Görsel

Paylaşmayı unutmayın.

Adgager genel itibariyle, pazarlama araştırmasındaki sorunların varlığını görüp, bu sorunları ortadan kaldırmaya yönelik olan ve pazarlama araştırmasına yeni bir soluk getiren bir projedir. Bu sorunlardan en önemlileri; araştırma sonuçlarında çıkan manipülatif bilgi, pazarlama araştırmalarının çok uzun sürmesi ve maliyeti şeklindedir. Adgager, bu sorunlar ışığında çok hızlı ve şeffaf bir şekilde araştırma yapabileceğiniz, kullanıcıları olan Gagerları aracılığıyla nitelikli bilgi sunan ve tüm bu işlemleri çok daha uygun fiyata tamamlayabileceğiniz bir platformdur. Pazarlama araştırmasının alt kollarından olan tüketici satın alma alışkanlıkları ölçümü ise birçok kez nitelikli bilgi eksikliği nedeniyle manipülatif bilgiler sunmaktadır. Bu noktada devreye Adgager giriyor. Tamamı e-mail, cep telefonu ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile onaylanan Gagerları aracılığıyla hizmet veren Adgager, her geçen gün bünyesine çok değerli çözüm ortakları katmaya devam ediyor. Şimdi  de bu yazı aracılığıyla “Adgager’da Satın Alma Alışkanlıkları Nasıl Ölçülür?” inceleyelim.

Adgager’da Satın Alma Alışkanlıkları Nasıl Ölçülür?

Satın Alma Alışkanlıkları

@rawpixel

Bir markanın hitap ettiği tüketicilerinin satın alma alışkanlıklarını bilmesi ve bu doğrultuda stratejiler izlemesi çok önemlidir. “Fikri değiştir, dünya değişsin” motivasyonuyla hareket eden Gagerlar, aynı zamanda birer tüketici konumundadır. Hemen hemen her demografiden Gager, Adgager sisteminde mevcuttur. Dolayısıyla Adgager’da satın alma alışkanlıklarını çok hızlı, ekonomik ve doğru bilgiler ışığında ölçmek mümkün hale gelmektedir. Burada tüketicileri barkod olarak görmeyen, onlara birer birey olarak değer veren bir sistem söz konusu olduğundan doğal olarak Gager ve Adgager arasında çok önemli bir bağ vardır. Fikirlerine önem verildiğini gören insanlar da haliyle pazarın ihtiyacı olan nitelikli bilgi ihtiyacını en hızlı  şekilde markaya sunmaktadır.

Adgager’da satın alma alışkanlıklarını ölçmek için yapmanız gereken Çözümler sayfasının en altındaki kutucukları doldurmaktır. Daha sonra Adgager ekibi sizin ile iletişime geçer ve sizden nasıl bir araştırma yapmak istediğiniz ile ilgili kısa bir brief ister. Soru setleri üzerinde birlikte çalışılabildiği gibi, araştırma yapmak isteyen marka direkt olarak hazırlanmış soru setlerini de gönderebilir.

Satın Alma Alışkanlıkları Ölçümü

@rawpixel

Burada en önemli ekranlardan birisi aşağıda gördüğünüz hedefleme ekranıdır. Kolaylıkla hedeflemek istediğiniz kitleyi seçebilir ve soruları girdikten sonra araştırmanızı başlatabiliriz. Başlangıçta sistemi anlamaları ve tanımaları adına markalar için araştırma ile ilgili markanın istediği hedeflemeyi ve soruları biz giriyoruz. Sonraki araştırmalarında, aslında Adgager’da araştırma başlatmanın sosyal medyada reklam vermek kadar kolay olduğunu gören markalar, bu işlemleri kendileri yapıyor.

Demografi Hedefleme

@adgagercom

Yukarıda da söylediğimiz gibi Adgager’da pazar araştırması yapmak, sosyal medyada reklam vermek kadar basit bir işlem. Bu sayede pazar araştırmaları başlamadan önce yaşanan saha eğitimleri, mail trafiği gibi zaman kayıplarının önüne geçiliyor. Zaman kaybetmeyin, tasarruf edin ve doğru verileri hızlı ve kolay bir şekilde elde edin!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar