Adgager Kurucusu Umut Vural ile Girişimcilik Üzerine

Paylaşmayı unutmayın.

Adgager kurucusu Umut Vural, Türkiye Girişimcilik Ekosistemi’nin haber ve bilgi kaynağı olma yolunda çalışmalarını sürdüren online girişimcilik platformu egirisim.com‘ a konuk oldu.

18.12.2017 tarihinde egirişim platformu ile yapılan röportajda Umut Vural kendisine yöneltilen soruları tüm Gagerlar ve işletmeler adına cevapladı.

adgager

@egirisim

Girişimciliğe işsizliğin alternatifi olarak bakılan bir zamanda, girişimcilik serüveninden bahseden Umut Vural ”Girişimcilerin fikirlerini nasıl değerlendirmesi gerekir? Tüketici fikirlerini nasıl ölçebiliriz?” gibi sorularla pazarı nasıl şekillendirebileceğimizi anlattı.

Tüketicinin tükettiği şeyler üzerinde söz sahibi olması…

Adgager’ın çıkış amaçlarından birini “Tüketicinin tükettiği şeyler üzerinde söz sahibi olması” şeklinde belirten Umut Vural’ın Adgager ve girişimcilik ile ilgili sorulara verdiği cevapları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Adgager’ı bilmeyen kaldı mı bilmiyoruz ancak bilmeyenler ve daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler için bonus olarak Umut Vural Ve Adgager Hakkında Her Şey! yazımızı da okumanızı öneriyoruz.

“Fikri değiştir, dünya değişsin!” diyelim ve Gager olmak için Adgager anasayfasından kolayca bizlere katılabileceğinizi bir kez daha hatırlatalım.

Değişimle kalın!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar