51. Super Bowl Oyunlarının En iyi 5 Reklam Filmi

Paylaşmayı unutmayın.

Super Bowl ‘a sayılı günler kaldı ve her geçen gün yeni markalar yeni reklamlarını yayınlıyorlar. Artan rekabet ortamı, haliyle beklentileri de arttırıyor. Reklamların piyasaya sürülmesi bu yıl geçen yıllara göre biraz yavaş kaldı. Oyunların başlamasına sayılı gün kalmışken bazı markalar reklamlarını daha yeni yeni yayınlıyorlar. Sezonun en iyi reklamlarını biz de büyük bir merakla bekliyoruz.

İşte sizler için seçtiğimiz 51.si oynanacak olan Super Bowl’un en iyi 5 reklamı :

1- WixOyuncular : Jason Statham ve Gal Gadot

Son 2 yıldır Wix, Super Bowl için çektiği reklamlarıyla karşımızda.51. Super Bowl oyunları için Gal Gadot ve Jason Statham’ın gösterdiği oyunculuk performansıyla Wix, unutulmayacak reklam filmini izleyicileriyle buluşturuyor.

Wix ‘in Super Bowl kampanyası iki kısımdan oluşuyor:

Birinci kısımda, restaurant sahibi Felix ile tanışıyoruz. Kahramanımız, mutfaktaki bilgisayarında yeni bir web sitesi kurmakla meşgul durumdayken Gal, Jason ve bir grup haydut dövüşmeye başlıyorlar. Tabi ki kahramanlarımız Jason ve Gal onları alt ediyor ve sonunda restaurantı patlatıyorlar. Restaurantı patlatılan Felix, bir karavanda tekrardan kendi işini kuruyor. Ama ne yazık ki bu işi de planladığı gibi gitmiyor.

İkinci kısımda, kahramanımız Felix tüm kargaşalardan uzak, sessiz ve sakince restaurantını karavanından idare ediyor. Kötü adamlar Jason ve Gal’ın peşindedirler. Jason, haydutlardan kaçmak için Felix’in arabasını kaçırmaya karar veriyor ve hikaye böyle başlıyor. Heyecan dolu bir kovalamacanın ardından Felix’in karavanı uçurumdan düşüyor ve son sahnede, karavanın tam olarak bir geminin üzerine düştüğünü görüyoruz. Bundan sonra ise Felix, satışlarına kaldığı yerden, gemide devam ediyor.

2-Lexus  –“İnsan ve Makine”

Lexus “İnsan ve Makine” adı verilmiş olan reklam filmini en sonunda yayınladı. Lexus’un LC 500 için çektiği bu reklam filmi en az Wix’inki kadar heyecan verici gözüküyor.

Sizi ekranlara kilitleyecek bir klip hazırlayan Lexus, yetenekli dansçı Charles Lil Buck Riley’ın dansı, Sia’nın sesi, İngiliz aktris Minnie Driver’ın seslendirmesiyle çektiği reklamda, LC 500 kırmızı rengiyle meraklısına göz kırpmaya devam ediyor.

3- Mr.Clean  – “Hayallerinizin temizlikçisi”

Mr.Clean’in bu şekilde karşımıza çıkabileceğini asla tahmin etmemiştik. Fakat çıktı. İşte karşınızda Mr.Clean! Ayrıca tayt giyen kel bir karikatürün bu derece seksi görüneceğini de bilmiyorduk. Mr.Clean sadece seksi değil, aynı zamanda evinizi de temizliyor. Erkekler,dikkatinizi buraya verin! Eğer oyunlardan sonra bazı şeyler istiyorsanız, hemen paspası elinize alın ve reklamdaki çocuktan ders almaya başlayın.

Bu reklam ayrıca Mr.Clean in ilk Super Bowl reklamı. Fakat yaratıcı, eğlenceli ve unutulmayacak bir reklam filmi çıkardıklarını düşünüyoruz. Sizce Procter&Gamble şirketi diğer ürünleri Tide ve Febreze için de böyle reklamlarla karşımıza çıkar mı, ne dersiniz?

4.Mercedes-Benz  – “Vahşi olmak için doğ”

Önceki yıllarda zaman zaman adını bu listede görüyorduk ve bu yıl yine burada. Mercedes-Benz, bu yılki büyük oyunlarda da sıkılmadan defalarca izleyeceğiniz bir 60 saniyeyle yer alıyor.

Coen kardeşler imzası taşıyan reklam filmi “vahşi olmak için doğ” temasıyla çekildi.

Mercedes-Benz vahşi doğanların, vahşi olmak için üretilmiş bir otomobil kullanmasını gerektiğini söyledi.

5.Ford   – “Daha ileriye git”

Daha önce herhangi bir konuda ikilemde kaldığınız hiç oldu mu? Peki, bir yerde sıkışıp kaldınız mı? Ford’un Super Bowl için çektiği 90 saniye süren mükemmel reklamında, bizim acılarımızı hissettiklerini ve işleri kolaylaştırmak için bize yardım etmek istediklerini anlatıyorlar. Ford, kendi kendine giden arabalar, elektrikli vasıtalar gibi araçlarla “daha hızlı, daha kolay, daha güzel” bir gelecek vadediyor.

İzlemesi epey eğlenceli olan reklam filmi, Nina Simone’nun kendi şarkısı olan I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free şarkısıyla ve Bryan Cranston’un seslendirmesiyle karşımıza çıkıyor.

kaynak: http://www.superbowlcommercials.co/best-commercials/best-super-bowl-li-commercials-so-far-2017/

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar