2017’nin İçerik Pazarlama İstatistikleri – İnfografik

Paylaşmayı unutmayın.

Dünya değişti, pazarlama dönüştü derken; ilgisini kaybeden geleneksel pazarlama tahtını içerik pazarlama stratejilerine bırakıyor.

İnsanların içeriğe daha çok önem vermesiyle birlikte pazarlamacılar da  farklı yollar deniyorlar. Satın alma süreçlerinin değişmesi ve erişebilirliğin artmasıyla birlikte farkındalık kazanan içerik pazarlamanın önceliği ise doğru ve özgün içerik üretebilmekten geçiyor.  “Hayaldi Gerçek Oldu” Dediğimiz İçerik Pazarlama Trendleri yazımız ile örnek içeriklere ulaşabilirsiniz.

Peki İçerik Pazarlama Nedir?

Sosyal medya içerikleri, bloglar, organizasyonlar, videolar, infografikler, web seminerleri ve daha nice örnekle sürdüreceğimiz ilgi çeken içeriklerle kullanıcılarda değer sağlamak amacıyla yürütülen pazarlama çalışmalarıdır.

Online olarak tüketiciye ulaşmak, onların sorunlarını çözmek, etkileşim kurabilmek ve satışı artırmak için geliştirilen bu stratejiler birçok pazarlamacı tarafından kullanılmaktadır.

Henüz içerik pazarlamanın öneminin farkında değilseniz; gelin 2017’nin içerik pazarlama istatistiklerine birlikte bakalım!

içerik pazarlama istatistikleri

@adgagercom

 

Kaynak

 

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar