2017’nin En İyi ve Ücretsiz 10 iOS Oyunu

ios oyunu

Paylaşmayı unutmayın.

Gün geçtikçe telefonlar, neredeyse günümüzün önemli bir kısmını almaya başladı. Telefonlar, kimi zaman hayatımızı kolaylaştıracak uygulamaları ile kimi zaman ise biraz da olsa koşuşturmacalardan kaçabildiğimiz, rahatladığımız oyunlarla vazgeçilmezimiz olmuş durumda.

2018’in en iyi iOS oyunu için sizleri buraya alalım!

ios oyun

@thewildblogger

Daha önce, 2017’nin En İyi ve Ücretsiz 15 Android Oyunu başlığı altında Android kullanıcılarımız için oyun önerilerinde bulunmuştuk. Şimdi ise Apple kullanıcılarımız için derlediğimiz 10 iOS oyunu neler bir göz atalım!

1- Mtb DownHill Bisiklet

Doğada bisiklet sürmek ister misiniz? Öyleyse oldukça sürükleyici bir kurguya ve harika grafiklere sahip bu oyun tam size göre! Gerek harita bakımından gerekse ekipman bakımından oldukça zengin. Tek oyunculu ve çok oyunculu oynanabiliyor.

App Store puanı  4.5

Buradan indirebilirsiniz

2- Truck Simulator Offroad

Klasik Kamyon simülatörlerinden farklı olarak offroad tarzıyla kurgulanmış bir oyun Truck Smilator Offroad. Sıradan yük taşıma oyunlarından sıkılanlar için vazgeçilmez olabilir. Her bölüm ayrı görevlere sahip ve oyunda en ince ayrıntılar bile düşünülmüş.

App Store puanı 4.8

Buradan indirebilirsiniz

3- Asphalt 8: Airborne

App Store’un gözdelerinden olan Asphalt 8, gerek grafik konusunda gerekse oyun kurgusu bakımından oldukça profesyonel bir oyun. Oyun içerisinde birbirinden güzel arabaları geliştirebilir ve istediğiniz stile sokabilirsiniz. Tüm zamanların en iyi yarış oyunlarından biri olan Asphalt 8 kesinlikle en iyi 10 İOS oyunu içerisinde olmayı hak ediyor!

App Store puanı 4.7

Buradan indirebilirsiniz

4- MadOut2 BigCityOnline

MadOut2 BigCityOnline, görsel açıdan günümüz üst seviye telefonların performansını test edebilecek düzeyde bir yarış oyunu. GTA tarzındaki bu oyun sayesinde, yarışlara katılabiliyor ve şehirde gezebiliyorsunuz. MadOut2 BigCityOnline’da etrafa göz atarken yoldan geçen herhangi bir aracın önünü kesip sürücüsünü indiriyor ve şehri son hız gezmeye başlıyorsunuz. Kullanabildiğiniz 30 farklı türde araç mevcut.

App Store puanı 3.7

Buradan indirebilirsiniz

5- The Man from U.N.C.L.E.: Mission Berlin

Filminden esinlenerek yapılmış oyunda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Farklı görevler ve oyun içinde sizin de karar verme yetkinizin olması oyunu vazgeçilmez kılıyor. Amacınız kontrol ettiğiniz karakter ile size verilen görevler doğrultusunda ilerleyerek düşmanlarınızı saf dışı bırakmak veya ögeler çalmaktır.

App Store puanı 4.7

Buradan indirebilirsiniz

6- Score! Hero

Futbol oynamayı sevenler için bağımlılık yapacak bir oyun! İçerisinde bulunduğunuz pozisyona ve arkadaşlarınızın konumlarına göre toptan başlayıp, hedeflediğiniz noktaya atıyorsunuz. Bu hedef atacağınız kişinin koşu yolu ya da direkt üstü olabilir. Pozisyon içerisinde şut çekmek, pas atmak, pası havadan ya da yerden atmak tamamen size bırakılmış. Pozisyonlar içerisinde topu atacağınız bölgeyi, açıyı oyun belirlese de genel olarak pozisyonun nasıl şekilleneceğini seçmek sizin elinizde. Eğer ki yaptığınız tercihler hatalıysa ya da kafanızdakileri sahaya yansıtamadıysanız ve pozisyon gol ile tamamlanmazsa başarısız olmuş sayılıyorsunuz.

App Store puanı 4.2

Buradan indirebilirsiniz

7- Sniper 3D

Sniper 3D oldukça gerçekçi grafikleri olan bağımlılık yaratıcı bir oyun. Oyunda nişan alarak görevleri tamamlamanız gerekiyor. Ayrıca oyun, gerçek anlamda sürükleyici olan sezgisel kontrollere sahip, bu da hedefleri tutturmayı oldukça zorlaştırıyor. Amacınız ise tabii ki kötü kişileri öldürmek!

App Store puanı 4.9

Buradan indirebilirsiniz

8- Fire Rides

Bu oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Flappy Bird segmentinde olan bu oyun ile telefonu elinizden bırakamayacaksınız. Oyununun amacı yanan topunuzu bir yere çarpmadan büyütmek.

App Store puanı 4.0

Buradan indirebilirsiniz

9- NBA Live Mobile Basketbol

Baketbol oynamayı seviyorsanız bu oyun tam size göre. Grafikleri diğer basketbol oyunlarının aksine daha detaylı ve her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

App Store puanı 3.7

Buradan İndirebilirsiniz

10- SimCity BuildIt

Kendi şehrinizi kurup yönetmek ister misiniz? Şehrinizi alt yapı sorunundan suç engellemeye kadar birçok bakımdan yönetmeli ve stratejinizi konuşturmalısınız. Diğer şehirlerden daha üstün olmaya çalışmalı ve şehrinizi en iyilerden biri yapmalısınız. Oyun grafik bakımından App Store’da yer alan sayılı oyunlardan biri. Her noktası ayrı ayrı düşünülmüş bu oyunda size sadece şehrinizi oluşturmak ve yönetmek kalıyor.

App Store puanı 4.2

Buradan İndirebilirsiniz

Bonus

Critical Ops

Critical Ops, online olarak oynanan ve takımlar halinde mücadele verebileceğiniz bir oyun. Hem strateji yapabiliyor hem de aksiyon seviyorsanız bu oyun sizin için biçilmiş kaftan! Oyunda terörist ve anti-teröristten birin seçerek oynuyorsunuz. İmha oyunu ve ölüm oyunu olarak bölümleri var.

App Store puanı 4.2

Buradan indirebilirsiniz

Bu yazımız ilginizi çekti ise Gelmiş Geçmiş En İyi Mobil Oyunlar yazımıza da mutlaka göz atmak isteyeceksiniz.

Bu mükemmel 10 iOS oyunu ile keyifli oyunlar!

Sen de Gager Olabilirsin. Hemen Başvur!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar