2017’nin En İyi 8 Bilgisayar Oyunu

oyun

Paylaşmayı unutmayın.

2017 yılının sonuna gelmişken milyonlarca kişiyi bilgisayar ekranına bağlayan ve vazgeçilmez hale gelen oyunları sizlerle paylaşmak istedik. Oyun dünyasında birçok oyun seri haline yaşamına devam ederken yeni oyunlar ile de bu dünyanın büyüdüğünü söylemek mümkün. Şimdi birlikte bu oyunlara bakalım.

Prey

Bolca ilgi gören Prey, özellikle bilim kurgu türünde oyunlar sevenler için başarılı alternatiflerinden. Bilim kurgunun yanı sıra korku ve gerilim öğelerinin de bulunduğu oyun, güçlü hikayesi ile dikkatleri çekiyor. Grafikleri ve görselliği ile de göz dolduruyor.

Nioh

Hikayesi 1600’lü yılların Japonyasına dayanan Nioh, samuray kültürü ile doğrudan ilişkili. Kısa sürede trend hale gelen bu oyun, zor sevenler için vazgeçilmez bir hale geldi.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Seri haline gelmiş olan bir oyun olarak The Legend of Zelda, kullanıcılara sunulduğu andan itibaren övgüler almaya başladı. Açık dünyada olan bu oyunda ise kullanıcılar, Link ismindeki karakter ile hayatta kalma savaşı verecekler.

Everything

Her şey olabileceğiniz bir oyundan bahsedeceğiz şimdi, evet her şey! Belki eteği ile dönüp duran Satürn belki de Greogor Samsa’yı anlayabilmek için küçük bir böcek. Zorlu görevler veya tamamlamak zorunda olduğunuz bölümler yok bu oyunda, sadece özgür olduğunuz bir doğa simülasyonu!

Injustice 2

DC Comics karakterlerini bir araya getiren süper kahraman temelli oyun, Mortal Kombat’ın eklenmesiyle 2017’nin en iyileri arasına girdi.

Mario Kart 8 Deluxe

Sanıyoruz ki Mario adını duyduğumuz yerde uzun uzadıya anlatmaya ihtiyaç duymuyoruz. Atarilerden bize miras kalan Mario, Nintendo tarafından 2017 yılına uyarlandı ve oyunsevelere sunuldu.

Horizon Zero Dawn

Bir açık dünya oyunu daha listemizde yerini buldu. Fakat Horizon Zero Down, kendi gibi açık dünya oyunlarına fark atarak açık dünya ve bilim kurguyu bir araya getirdi. Robotlarla dövüştüğümüz bu oyun distopik atmosferi ile 2017 yılına damgasını vurdu.

Routine

Dikkat uzayda sesinizi kimse duyamaz! 1980’lerde terk edilmiş bir uzay üssünde verilen yaşam mücadelesi, kullanıcılara gerçek bir ölüm korkusunu yaşatıyor. Oyunda bir kez ölmeniz oyunu tamamen kaybetmenize sebep olduğundan diken üstünde oynanacak bir oyun kendileri. Oyunun asıl dikkat çekici tarafı ise edindiğiniz her bilgi sizi farklı bir sona götüreceği gibi diğer kullanıcıların çözemediği sırları da aydınlatabilirsiniz!

 

Pc ve Ps oyunlarını içeren bu liste ile keyifli zamanlar geçireceğinize inanıyoruz. Daha önce blogumuzda yer verdiğimiz 2017’nin En İyi ve Ücretsiz 15 Android Oyunu ve 2017’nin En İyi ve Ücretsiz 10 iOS Oyunu listelerimiz de mutlaka oyun severlerin ilgisini çekecektir.

Eğlence sizlerle olsun!

Paylaşmayı unutmayın.

İlgili Sayfalar